Πήρε τον πρώτο σκόρερ της Α’ ΕΠΣΤ η Φήκη – Επίσημα ο Τεντολούρης κάτω από τα δοκάρια

Αποχώρησε από τον ΑΟ Πύργου ο Θωμάς Πρεβέντης, που ήταν και εκ των αρχηγών της ομάδας, και ανακοινώθηκε ήδη από τον ΠΟ Φήκης όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο νεαρός επιθετικός κατάφερε να σκοράρει πάρα πολλά τέρματα την περσινή σεζόν αφού ήταν ένας από τους δύο πρώτους σκόρερ της Α’ ΕΠΣΤ. Μαζί με τον Τσιούφη του Νεοχωρίου, σημείωσαν 24 τέρματα στους αγώνες πρωταθλήματος και με αυτή την επίδοση παίρνει το “εισιτήριο” για το παραπάνω βήμα, στην Φήκη όπου θα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και την επιστροφή της στην Γ’ Εθνική.

Με την φανέλα του Πύργου, την περσινή σεζόν, τερμάτισε στην 4η θέση του 1ου ομίλου, ενώ κρίσιμα τέρματα σημείωσε και στο Κύπελλο ΕΠΣΤ, όπου οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν μια αξιοσημείωτη πορεία φτάνοντας στον τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, παίρνοντας ωστόσο ξανά τον τίτλο του φιναλίστ, αφού απέναντί τους βρήκαν τον ΑΟ Τρίκαλα, της Γ’ Εθνικής, στο Δημοτικό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Π.Ο Φήκης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Πρεβέντη. Ο Θωμάς που ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ με 24 γκολ, την περσινή περίοδο στην Α’ ΕΠΣΤ με τα χρώματα του Πύργου και ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίχτες της κατηγορίας θα αγωνίζεται πλέον για τον Π.Ο Φήκης. Να του ευχηθούμε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. Καλώς ήρθες Θωμά.”

Επίσημο έγινε επίσης του τερματοφύλακα Κώστα Τεντολούρη, για τον οποίο είχαμε αναφερθεί ξανά. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αλλάζει ομάδα της Α’ ΕΠΣΤ και από τον ΑΟ Κεφαλόβρυσου μεταγράφεται στην Φήκη για να υπερασπιστεί την εστία της.

Η ανακοίνωση:

“Ο Π.Ο Φήκης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Τεντολούρη. Αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα, πολύ έμπειρος για την θέση, και με εντυπωσιακές εμφανίσεις στο παλμαρέ του. Έχει αγωνιστεί για το Κεφαλόβρυσο, Καστράκι, Πύργο, Σαράγια. Του ευχόμαστε υγεία και ανέπαφες εστίες. Καλώς ήρθες Κώστα.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!