Πέντε ανανεώσεις και πέντε αποχωρήσεις από τον Διγενή Νεοχωρίου

Στην συνέχεια του σχεδιασμού της ομάδας του Νεοχωρίου και μετά τις πρώτες προσθήκες του Ζαρόπουλου στην εστία και του Κοντογεώργου από τον ΑΟ Τρίκαλα, ξεκίνησαν οι ανανεώσεις με στόχο την διατήρηση των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών του περσινού βασικού κορμού.

Όπως έγινε γνωστό ο Διγενής θα χάσει τους δύο περσινούς βασικούς στόπερ Μυλερό και Καταρέλο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές στην πόλη επομένως θα αποχωρήσουν από τους “κόκκινους”. Επίσης παρελθόν αποτελούν οι νεαροί Μαντζάνας και Μάγγος, και ο αριστερός οπισθοφύλακας Μπονέλης, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι στα μέσα της σεζόν από την Γ’ Εθνική και ήταν στις βασικές επιλογές του Αγγελάκη.

Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας θα κινηθούν για την ενίσχυση στην άμυνα τόσο στο κέντρο όσο και στα πλάγια, πέρα από τις όποιες άλλες κινήσεις έχουν προγραμματιστεί.

Φυσικά απαραίτητη είναι και η ανανέωση των βασικών παικτών της περσινής πρωταθληματικής πορείας στην Α’ ΕΠΣΤ για τον Διγενή, και η αρχή έγινε με τους πέντε πρώτους και έπεται και συνέχεια.

Πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας και πρώτο σκόρερ της Α’ ΕΠΣΤ πέρυσι, μαζί με τον Πρεβέντη του Πύργου, Σωτήρη Τσιούφη, με 24 γκολ ο οποίος θα ηγηθεί και φέτος της μεσοεπιθετικής γραμμής του Νεοχωρίου. Συμπαραστάτη θα έχει για ακόμη μια χρονιά τον Νίκο Παπαδόπουλο, που ανανέωσε κι αυτός και θα βρίσκεται στις επιθετικές επιλογές του Αγγελάκη, υποσχόμενος άλλη μια σεζόν με πολλά τέρματα, όπως πέρυσι που σταμάτησε στα 18.

Τέλος τα κόκκινα θα συνεχίσουν να φοράνε ο περσινός βασικός τερματοφύλακας Γιώργος Ευαγγέλου, που θα αποτελέσει το δίδυμο με τον νεοαποκτηθέντα Ζαρόπουλο και οι δύο ακραίοι αμυντικοί, Γιάννης Τσιαμάντας (αριστερά) με συμμετοχές κυρίως από τον πάγκο, αλλά ένας παίκτης που υπολογίζεται από τον προπονητή του αφού γνωρίζονται τις τελευταίες σεζόν και από τα Μετέωρα και ο Χρήστος Τέλλιος (δεξιά) που αγωνίζεται και στο κέντρο της άμυνας και πέρυσι ήταν στα βασικά πλάνα.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!