Πάει για μεγάλα πράγματα ο Πορταϊκός – Νέα βόμβα με Φορτούνη

Βρισκόμαστε λίγο πριν την σέντρα του πρωταθλήματος και το μεταγραφικό παζάρι συνεχίζει ακάθεκτο, με άλλη μια ηχηρή μεταγραφή για φέτος, που ολοκλήρωσε ο ΑΟ Πορταϊκός Πύλης, ο οποίος ταράζει ξανά τα νερά της Α’ ΕΠΣΤ με την προσθήκη του Θοδωρή Φορτούνη.

Μετά τον έναν εκ των περσινών πρώτων σκόρερ της Α’ ΕΠΣΤ, Λευτέρη Μπαούτη, από τον Βράχο Καστρακίου, οι “Πορτινοί” αποκτούν και έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς, αναβαθμίζοντας και την αμυντική τους γραμμή.

Ο Φορτούνης ήταν ο αρχηγός και ο ηγέτης της άμυνας των Μετεώρων, όπου πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας και σήκωσε το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής δύο σερί σεζόν (2023, 2024), σκοράροντας κιόλας τόσο με τα Σαράγια την πρώτη φορά, όσο και με το Νεοχώρι πέρυσι. Πιο πριν είχε φορέσει και την φανέλα του Βράχου Καστρακίου, σε επίπεδο ομάδων του Δήμου Μετεώρων.

Με τον ΑΣ Μετέωρα είχε συμμετάσχει και στην Γ’ Εθνική, ενώ πρωταθλητής αναδείχθηκε και με την Φαρκαδόνα, την περίοδο που η Τρικαλινή ομάδα είχε αγωνιστεί στις Εθνικές Κατηγορίες.

Πέραν από αυτές τις ομάδες αγωνίστηκε επίσης σε ΑΟ Τρίκαλα, Πανηλειακό και Ατρόμητο Παλαμά.

Έτσι ο πολύπειρος σέντερ μπακ θα αγωνίζεται πλέον με τα μπλε της ομάδας της Πύλης, ενισχύοντάς την σε πολλά επίπεδα σε άμυνα και επίθεση αφού διακρίνεται και για την ικανότητά του στην δημιουργία και το ψηλό παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλησπέρα σε όλους…Λίγο προχωρημένη η ώρα, αλλά τις προχωρημένες ώρες γίνονται τα ωραία και στην περίπτωση αυτή άξιζε η υπομονή…
Σαν Α.Ο.Πύλης ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ ανακοινώνουμε την απόκτηση του Θοδωρή Φορτούνη.
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Θοδωρή.Η θέση του είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά η τεχνική του κατάρτιση του επιτρέπει να ανεβαίνει και να οργανώνει το παιχνίδι.Μεγάλο του προσόν οι απ’ ευθειας εκτελέσεις φάουλ από οπουδήποτε, το δοκιμασαμε και ξερουμε εμείς.Έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες εντός και εκτός νομού όπως Α.Ο.Τρικαλα, Α.Ε Φαρκαδώνας, Πανηλειακός, Παλαμάς,Βράχος Καστρακίου, μερικές από αυτές,αλλά από το 2016 αποτελούσε την κολώνα της άμυνας του Α.Σ.Μετέωρα.Φέτος αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην ποδοσφαιρική του στέγη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτή θα είναι ο ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ…
Θοδωρή καλώς ήρθες στην ομάδα μας…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!