Οι πρώτες μεταγραφές του Πορταϊκού

Στις πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, προχώρησε ο Πορταϊκός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ ΕΠΣΤ.

Για τις συγκεκριμένες προσθήκες έκανε λόγο ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σαργιώτης στην συνέντευξή τού, αποκλειστικά στο footballists365.gr και το επόμενο διάστημα αναμένουμε να έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την διοίκηση της ομάδας.

“Έχουμε ήδη συμφωνήσει με παιδιά των γύρω περιοχών, όπως ο Καφρίτσας από το Παλαιομονάστηρο, ο Πυκνάδας από την Πηγή, ο Φώτης Λιάκος από την Λυγαριά, ο Νικόλας Ζάχος από ομάδα της Λαρίσας, που είναι παιδί των Τρικάλων“, τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς.

Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ…

Πρόκειται για τον 24χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό, Θέμη Πυκνάδα (φωτό κάτω), ο οποίος πρόσφατα αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες του Δήμου Πύλης, όπως πρόπερσι στο Παλαιομονάστηρο (Β’ ΕΠΣΤ) και πέρυσι στον ΑΟ Πηγής στην Α’ Ερασιτεχνική, τον μεσοεπιθετικό Φώτη Λιάκο, που και αυτός αγωνιζόταν πέρυσι σε γειτονική ομάδα και συγκεκριμένα τον Απόλλων Λυγαριάς.

Από τον ΠΟ Παλαιομονάστηρου αποκτήθηκε ο Καφρίτσας, ενώ τελευταίος στην σειρά είναι ο Νικόλαος Ζάχος (φωτό κάτω), με καταγωγή από τα Τρίκαλα, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στα γήπεδα της Λάρισα. Μάλιστα έχει ιδιαίτερες παραστάσεις ο νεαρός αμυντικός αφού μετά τον Αχιλλέα Μπάρας και το Μεγαλοχώρι, πήγε στον Αμπελωνιακό και από εκεί αγωνίστηκε στην SL2 Κ19, με τον Ηρακλή Λάρισας.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!