Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του Βράχου Καστρακίου – Τσιαντούλας και άλλοι 5 συνεχίζουν

Τις πρώτες κινήσεις του, ανακοίνωσε η νέα διοικούσα επιτροπή του Βράχου Καστρακίου, που ξεκινά από την αρχή και θα συμμετάσχει την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΤ.

Μάλιστα μετά την σημαντική ανανέωση με τον προπονητή Λεωνίδα Σακελλαρίδη, στα “κυανέρυθρα” θα συνεχίσει και ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Στέλιος Τσιαντούλας, ο οποίος παρόλο τον υποβιβασμό της ομάδας θα παραμείνει κανονικά στο δυναμικό της.

Ο Τσιαντούλας έχει γράψει πολλές συμμετοχές στις ομάδες του Δήμου Μετεώρων και σε μεγαλύτερες κατηγορίες, σημειώνοντας επιτυχίες σε ΑΣ Μετέωρα και Βράχο Καστρακίου και ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών, που το Καστράκι τερμάτιζε σταθερά στην 2η θέση του Β’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Κος Τσιαντούλας αποτελεί ένα σημαντικό παίχτη της ομάδος μας, καθώς η εμπειρία του και το αγωνιστικό πνεύμα που τον διακατέχει θα βοηθήσει την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της.
Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Για την Διοικούσα Επιτροπή
Γκόγκος Γεώργιος
Εκπρόσωπος Τύπου

Από τους παίκτες που ήταν στα βασικά πλάνα των προπονητών της ομάδας τα τελευταία χρόνια ήταν και ο Έλσον Σινάι. Τον συγκεκριμένο νεαρό ακραίο μπακ χαφ τον είδαμε να καθιερώνεται στο Καστράκι και να κάνει πολλές συμμετοχές στην Α’ Ερασιτεχνική και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο σωματείο.

Τέλος στο ρόστερ συνεχίζουν και ο Μπαούτης Ανδρεάς (φωτό κάτω), ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι από την Κρύα Βρύση και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, ο Χρήστος Νικολάου, ο Αλεξάντρι Μανούσι και ο Χρήστος Κρίτσας.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του Εθνικού Βράχου Καστρακίου είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τους παρακάτω παίχτες για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους:
Μπαούτης Ανδρέας, Νικολάου Χρήστος, Μανούσι Aλεξαντρι, Κριτσας Χρήστος & Sinaj Elson.
Όλοι τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδος μας και θα συμβάλλουν στα μέγιστα για την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων μας.
Καλή ποδοσφαιρική σεζόν.
Για την Διοικούσα Επιτροπή
Γκόγκος Γεώργιος
Εκπρόσωπος Τύπου

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!