“Νούμερο ένα” στρατιώτης ο Λεωνίδας Σακελλαρίδης συνεχίζει και στην Β’ ΕΠΣΤ στον πάγκο του Βράχου Καστρακίου

Με τον προπονητή που “έγραψε” τις επιτυχημένες τελευταίες σεζόν στην Α’ ΕΠΣΤ, θα συνεχίσει ο Βράχος Καστρακίου και στην δεύτερη κατηγορία όπως ανακοινώθηκε.

Το σωματείου του Δήμου Μετεώρων βρέθηκε σε αδιέξοδο λόγω της αδυναμίας εγγραφής στο μητρώο της ΓΓΑ και σε μία από τις χειρότερες περιόδου της ιστορία του ήρθε πολύ κοντά στο να διαλυθεί. Ωστόσο έγινε νέα εκκίνηση με διοικούσα επιτροπή, ώστε να λυθεί το θέμα του μητρώου κι έτσι μέχρι αυτό να συμβεί θα αγωνιστεί στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Έτσι ξεκίνησε και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν με πρώτη ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Σακελλαρίδη. Ο συγκεκριμένος κόουτς θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των “κυανέρυθρων” μετά από δύο πρωταθληματικές σεζόν στην πρώτη κατηγορία. Σε αυτές το Καστράκι τερμάτισε δεύτερο στον β’ όμιλο, φτάνοντας κοντά, αλλά τελικά μη μπορώντας να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, τόσο γιατί πρόπερσι οι δυο πρώτοι των ομίλων μπήκαν στο μπαράζ και την τελευταία χρονιά που άλλαξε το φορμάτ και συμμετείχαν και οι δεύτεροι, δεν μπήκε στα ημιτελικά λόγω του θέματος του μητρώου.

Ο Σακελλαρίδης πήγε στο Καστρακί από τον Κεραυνό Βασιλικής, στον πάγκο του οποίου βρέθηκε τις περιόδους του covid που δεν ολοκληρώθηκαν οι σεζόν και αρχικά ήταν στο πλευρό του Θοδωρή Καραγιάννη ως βοηθός του, μέχρι να αναλάβει ως πρώτος προπονητής του Βράχου και να συνεχίσει μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοικούσα επιτροπή του Εθνικού Βράχου Καστρακίου για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 ανακοινώνει την συνεργασία με τον πολύπειρο προπονητή Κο Σακελλαρίδη Λεωνίδα.

Ο προπονητής αποτελείται το σημαντικότερο γρανάζι της μηχανής για αυτό και εμείς εμπιστευόμαστε τον Κο Σακελλαρίδη γιατί έχει αποδείξει την εργατικότητα , την ειλικρίνεια αλλά απολαμβάνει και την αποδοχή των αποδυτηρίων.

Καλή συνεργασία να έχουμε και καλή αγωνιστική σεζόν.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!