Νέα μεταγραφή για τον Τσιακμάκη στον ΑΣ Μετέωρα – Ανακοινώθηκαν και οι επιστροφές Γκόβαρη και Νιαβή στους “κιτρινομπλέ”

Σε τρεις ανακοινώσεις προχώρησε η διοίκηση των Μετεώρων για μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Αρχικά παίκτης των κιτρινομπλέ θα είναι ο Ηρακλής Τσιακμάκης, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Πύργου. Την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είχε ενταχθεί στην προετοιμασία του ΑΟ Κεφαλόβρυσου, από τον οποίο ανακοινώθηκε και έπαιξε στα φιλικά της ομάδας, ωστόσο κατέληξε τελικά στους περσινούς πρωταθλητές της Α’ ΕΠΣΤ και αυτός θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει την μεταγραφή του Ηρακλή Τσιακμάκη τον οποίο καλωσορίζει και του εύχεται να είναι υγιής και να έχουμε μαζί μία καλή αγωνιστική περίοδο.

Από κει και πέρα επιστροφή στην ομάδα του Δήμου Μετεώρων, είχαμε για έναν έμπειρο, με πολλά χρόνια παρουσίας σε αυτή και για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος Γκόβαρης είχε ήδη δημοσιευτεί ότι θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική τού πορεία στο σωματείο με το οποίο αγωνίστηκε επί σειρά ετών και έγραψε πολλές συμμετοχές και αυτό πλέον επισημοποιήθηκε.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Γκόβαρη ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν επί σειρά ετών στην ομάδα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και να έχουμε μια καλή σεζόν.

Την φανέλα των Μετεώρων θα φορέσει ξανά και ο Γιώργος Νιαβής. Ο νεαρός επιθετικός, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Καλαμπακιώτικης ομάδας και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κρύα Βρύση με την οποία πήρε χρόνο συμμετοχής και συνέβαλε στην επιτυχία της παραμονής τής στην Α’ ΕΠΣΤ. Μάλιστα στο ένα από τα καθοριστικά τρίποντα που πήραν οι “κίτρινοι”, απέναντι στον Κεραυνό Βασιλικής πέτυχε τα 2 από τα τρία τέρματα της νίκης με 0-3.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Νιαβή ο οποίος αγωνίζονταν ως δανεικός στην ομάδα της Κρύας Βρύσης. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!