Μπαμ με Μανούρα στον πάγκο ο ΑΟ Βαλτινού

Σε μια φοβερή κίνηση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, προχώρησε ο ΑΟ Βαλτινού που ανακοίνωσε τον Νίκο Μανούρα ως νέο προπονητή, που αναλαμβάνει αρχικά την νέα προσπάθεια του σωματείου και την ίδρυση των ακαδημιών και παράλληλα θα έχει και την επίβλεψη της αντρικής ομάδας.

Με αξιοσημείωτο έργο στις Εθνικές κατηγορίες ο συγκεκριμένος προπονητής, τον οποίο των είδαμε στα Τρίκαλα να κοουτσάρει την Φαρκαδόνα, τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, τον ΑΣ Μετέωρα και την Φήκη, τις τελευταίες περιόδους που αγωνίστηκαν στην Γ’ Εθνική, και πάντα οι ομάδες του ήταν αξιόμαχες κάνοντας ιστορικά αποτελέσματα για τα δεδομένα τους και καλές πορείες που συνοδευόταν από επιτυχίες, όπως η παραμονή και η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΤ.

Μετά την αποχώρησή του από τον νομό και το πέρασμα από την ιστορική ομάδα του Παναιγιάλειου, που είχε τα πάνω του και τα κάτω του, ο 34χρονος τεχνικός επέστρεψε και έχει αναλάβει ήδη βοηθός προπονητή του Ολλανδού, Σνούι στον ΑΟ Τρίκαλα.

Έτσι παράλληλα με αυτό θα βρίσκεται και στο Βαλτινό, στην επιμέλεια των τμημάτων υποδομής και την ομάδα που την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Τρικάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο.Βαλτινού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τρικαλινό προπονητή Νίκο Μανούρα ως υπεύθυνο προπονητή των νεοσύστατων ακαδημιών Α.Ο.Βαλτινού Geogreen ενώ θα έχει και την επίβλεψη της ανδρικής ομάδας!!
Ο Μανούρας είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με Ειδικότητα ποδοσφαίρου, Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Άσκηση και Ποιότητα Ζωής με Κατεύθυνση Μεγιστοποίηση Αθλητικής Επίδοσης – Απόδοσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Υποψήφιος Διδάκτωρ του ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον τομέα της Προπονητικής και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Α.
Έχει εργαστεί επίσης κυρίως σε ομάδες Γ εθνικής, μεταξύ των οποίων οι ομάδες της Φαρκαδόνας, οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, τα Μετέωρα, η Φήκη, ο Παναιγιάλειος, ενώ φέτος είναι στο τεχνικό τιμ του ΑΟ Τρίκαλα.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!