“Μπαμ” με Λευτέρη Μπαούτη στον Πορταϊκό

Μεταγραφική βόμβα πυροδότησε ο ΑΟ Πορταϊκός Πύλης αποκτώντας έναν πολύ καλό δημιουργό των τελευταίων σεζόν στην Α’ ΕΠΣΤ.

Την είδηση της μεταγραφής αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σαργιώτης, στην αποκλειστική συνέντευξη στο footballists365.gr.

“Η μέχρι στιγμής τελευταία και ποιοτική προσθήκη είναι του Λευτέρη Μπαούτη, για τον οποίο δεν χρειάζονται συστάσεις, όσον αφορά το ήθος του και την ποιότητά του” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε την συνέντευξη εδώ…

Η ομάδα του Δημήτρη Σαργιώτη θέλοντας να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της, έδωσε τα χέρια με τον 28χρονο, Λευτέρη Μπαούτη.

Στα χρώματα του Πορταϊκού θα ντυθεί μετά τα “κυανέρυθρα” του Βράχου Καστρακίου, με τον οποίον έκανε δύο τελευταίες εξαιρετικές σεζόν.

Ξεκινώντας από το Καστράκι και αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής των Μετεώρων και της Δήμητρας Απόλλων, τα περισσότερα χρόνια, της μέχρι τώρα καριέρας του, ο Μπαούτης τα πέρασε στον Δήμο Μετεώρων, κυρίως στον Βράχο Καστρακίου, αλλά και στον ΑΣ Μετέωρα.

Από τους κιτρινομπλέ στον Βράχο, επέστρεψε 2 χρόνια πριν, μετά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ, που ηττήθηκε στον τελικό από τον Διγενή Νεοχωρίου.

Τις τελευταίες δύο σεζόν κατάφερε με το καλό σύνολο του Καστρακίου, να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα, τερματίζοντας ισάριθμες φορές στην 2η θέση, πίσω από τα Μετέωρα, στον 2ο όμιλο, και με την δεύτερη φορά να χάνει το δικαίωμα για συμμετοχή στην τελική τετράδα.

Τόσο πρόπερσι, όσο και πέρυσι ήταν μέσα στους κορυφαίους σκόρερ του ομίλου, πρώτα στην μάχη με τον Γερεντέ, από τον ΑΣ Μετέωρα, που αναδείχθηκε τελικά πρώτος και στην συνέχεια με δεύτερη σερί σεζόν με διψήφιο αριθμό τερμάτων (16) με τα οποία συγκατοίκησε στην κορυφή με τον συμπαίκτη του Βασίλη Αλμπάνη και τον Γουλουλη του Δενδροχωρίου.

oppo_256
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!