Με σουβλάκια και μπύρες ανακοίνωσε το πρώτο του φιλικό ο Απόλλων Λυγαριάς – Αντίπαλος το Ροπωτό στο τρίτο δικό του

Μετά την τελευταία προπόνηση αυτής της εβδομάδας, οι ιθύνοντες του Απόλλωνα, έψησαν στο γήπεδό της Λυγαριάς και όλη η ομάδα είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει, ενώ παράλληλα στην δημοσίευση με τις φωτογραφίες που ανέβηκαν έγινε γνωστό και το πρώτο φιλικό για την ομάδα του Κακούσιου.

Σήμερα (Σάββατο 7/9) στο γήπεδο της Λυγαριάς θα γίνει η φιλική αναμέτρηση με τον Κεραυνό Ροπωτού, σε ένα ματς που θα το δούμε και στις επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων στην Α’ ΕΠΣΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης οι παίχτες μας σήμερα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σουβλάκια, λουκάνικα και μπύρες !
Αύριο το πρώτο φιλικό στο γήπεδο μας απέναντι στην ομάδα του Ροπωτού στις 5μιση!

Για την ομάδα του Τουρλίδα, θα είναι το τρίτο ματς αυτό, και δεύτερο σε κοντινές ημερομηνίες, αφού την Πέμπτη είχε ανακοινωθεί από τα Αμπελάκια/Φλαμούλι το πρώτο φιλικό προετοιμασίας και δεύτερο για τον Κεραυνό ανάμεσα στους δύο νεοφώτιστους της Α’ ΕΠΣΤ, που ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 0-3.

Πιο πριν στο πρώτο φιλικό του Ροπώτου είχε κάνει κι άλλη νίκη επί του Αγίου Οικουμένιου με σκορ 1-4.

Αναλυτικότερα:

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΩΝ Α.Ε.Φ.Α F.C ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΡΟΠΩΤΟ.
ΣΗΜΕΡΑ 05/09/24 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:45 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΛΑΜΟΥΛΙΟΥ.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.
Α.Ε.Φ.Α F.C

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!