Με πρωτοβουλία Αβραμόπουλου προσπάθεια για την “σωτηρία” του Βράχου Καστρακίου – Ορίστηκαν εκλογές για νέο ΔΣ μετά την παραίτηση της διοίκησης

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ανακοίνωση από την διοίκηση ότι η ομάδα του Βράχου Καστρακίου θα διαλυθεί και θα γίνει προσπάθεια για νέο ξεκίνημα από την σεζόν 25-26, προέκυψαν νέα δεδομένα, αφού ο δήμαρχος Μετεώρων δήλωσε ότι θα αναλάβει την πρωτοβουλία να σωθεί το σωματείο.

Ο κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος που έχει τιμήσει και ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής την ομάδα του Βράχου, μίλησε σε τοπικό ραδιόφωνο και δήλωσε την στεναχώρια του για τις εξελίξεις και το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε. “Αναλαμβάνω πρωτοβουλία με τον κ. Ζιώγα, τον κ. Καρακώστα και τον πρόεδρο της ΕΠΣΤ για την αποφυγή της διάλυσης της ομάδας του Καστρακίου και να κατέβει στο πρωτάθλημα έστω και στην Β´ Ερασιτεχνική. Στεναχωρήθηκα που η ομάδα του Βράχου έφτασε σε αυτό το σημείο και μάλιστα δεν ήρθε κανείς να μας ενημερώσει” είπε χαρακτηριστικά.

Από κει και πέρα η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστή την παραίτησή της μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ενώ σε νεότερη, ορίστηκε Γενική Συνέλυση με σκοπό να γίνουν εκλογές για να οριστεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ανακοίνωση της παραίτησης της διοίκησης:

Το Δ.Σ του Εθνικού Βράχου Καστρακίου σύσσωμο δηλώνει την παραίτηση του και παραδίδει το καταστατικό της ομάδας στον Πρόεδρο Καστρακίου.
Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. να βγάλει από το αδιέξοδο την ομάδα .
Το πρώτο νόμιμο Δ.Σ.
Και όλοι όσοι ήταν κοντά μας
Παπακώστας Ιωάννης
Πλακιάς Δ.
Πλακιάς Ν.
Και όλα τα παιδιά και όλο τον κόσμο που στήριξαν την ομάδα

Η ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης:

“Ο Εθνικός Βράχος Καστρακίου καλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη της ομάδας με θέμα ορισμό εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ., την Δευτέρα 5 / 8 / 2024 και ώρα 12:00 μμ στο Κοινοτικό Γραφείο Καστρακιου”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!