Λ. Σακελλαρίδης: “Το δέσιμό μου με τον Βράχο έχει περάσει σε άλλο επίπεδο – Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια με όσους έφυγαν και με όσους συνεχίζουν” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στο footballists365.gr μίλησε ο προπονητής του Βράχου Καστρακίου, για την νέα σεζόν που βρίσκει το σωματείο στην Β’ ΕΠΣΤ και το νέο ξεκίνημα που προσπαθεί να κάνει.

Ο Σακελλαρίδης ανέφερε αρχικά ότι η σχέση του με τον Βράχο Καστρακίου δεν είναι ποδοσφαιρική, αλλά περισσότερο σαν μια μεγάλη φιλία. Τόνισε ότι παρόλο που η ομάδα βρέθηκε σε αδιέξοδο υπήρχε αναμονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στα τοπικά. Εφόσον όλα πήγαν καλά τότε ήταν προτεραιότητα για εκείνον η συνέχιση της συνεργασίας και η παραμονή στον πάγκο.

Παράλληλα είπε ότι υπήρχαν προτάσεις ώστε να πάει σε άλλη ομάδα, ενώ για την νέα σεζόν δήλωσε ότι κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΤ, με τις ομάδες και τις έδρες υπάρχουν, για όποιον θέλει να πετύχει.

Αναλυτικότερα:

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βράχο Καστρακίου: “Το δέσιμο με τον Βράχο έχει περάσει σε άλλο επίπεδο… Είναι μια μεγάλη φιλία… Τους αισθάνομαι πολύ δικούς μου τους ανθρώπους της διοίκησης και τους παίκτες… Νιώθω ότι είμαστε μια οικογένεια και με αυτούς που μείνανε και με αυτούς που φύγανε”.

Για τις άλλες σκέψεις τού, όταν η ομάδα ήταν σε αδιέξοδο: “Υπήρξε η είδηση που ανακοινώθηκε από την διοίκηση ότι η ομάδα δεν θα κατέβει σε κανένα πρωτάθλημα… Μου κάνανε την τιμή κάποιες ομάδες να μου κάνουν πρόταση… Εγώ επέλεξα το Καστράκι εφόσον κατέβαινε στην Β’ ΕΠΣ Τρικάλων”.

Για το αν είναι πιο δύσκολο το έργο δεδομένης της αποχώρησης ποδοσφαιριστών: “Κανένα πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο σε οποιαδήποτε κατηγορία… Δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα… Εμείς δεν θα είμαστε η ίδια ομάδα… Κάποιοι παίκτες μείνανε και κάποιοι άλλοι φύγανε… Στόχος μας όμως θα είναι να δουλέψουμε όπως και στο Α’ Τοπικό… Να είμαστε μαζεμένοι, να γίνουν φιλικά και πέρα από το στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα να είμαστε έτοιμοι και για τις επόμενες σεζόν”.

Για την διοικούσα επιτροπή που ορίστηκε: “Ο στόχος φέτος της διοικούσας επιτροπής είναι να τρέξει την ομάδα και να κάνει όλα τα χαρτιά για να είμαστε εντάξει… Μιλάω με τους ανθρώπους της διοίκησης και είμαι σίγουρος ότι φέτος θα πάνε όλα καλά από γραφειοκρατικά θέματα τα οποία πέρυσι μας στέρησαν την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στα μπαράζ”.

Για την περσινή καλή σεζόν βαθμολογικά που στο τέλος δεν μπόρεσε να έχει αντίκρισμα λόγω της μη εγγραφής της ομάδας στο μητρώο της ΓΓΑ: “Ήταν δεδομένη μια ψυχολογική πίεση… Δεν μπορούσε να μας αφήσει ανεπηρέαστους… Η ποδοσφαιρική μας κοινωνία είναι πολύ μικρή… Μας έλεγαν ότι δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε από τον Νοέμβριο… Θεωρώ ότι κάναμε υπέρβαση και παρόλο που όσο πλησίαζε το τέλος του πρωταθλήματος η πίεση ήταν μεγαλύτερη από αυτά που ακούγαμε είχαμε τα αποθέματα να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα στο τέλος αν μπαίναμε στα μπαράζ”.

Για την σεζόν της Β’ ΕΠΣΤ και το ρόστερ της ομάδας: “Το ρόστερ πρέπει να γεμίσει… Πέραν του τι θα κατεβάσεις στα παιχνίδια χρειάζεσαι γεμάτο ρόστερ για να μπορείς να κάνεις και προπόνηση… Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 20 παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή… Έρχεται ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες και πολλά εμπόδια… Δύσκολοι αντίπαλοι και πολλές δύσκολες έδρες… Θα πρέπει να κάνουμε 2-3 προσθήκες ακόμα για να είμαστε έτοιμοι”.

Για τις πρώτες υποχρεώσεις της νέας σεζόν: “Στο κύπελλο δεν μπήκαμε στην πρώτη φάση αλλά πιστεύω θα είμαστε κανονικά στην δεύτερη… Θα έχουμε να πάμε σε δυνατές έδρες όπως στην πρεμιέρα με το Παλαιομονάστηρο… Από κει και πέρα θα παίξουμε στην Πιαλεία την Χρυσομηλιά και σε άλλες που θα δυσκολευτούμε πάρα πολύ… Και πέρυσι αντιμετωπίσαμε δυσκολίες σε έδρες γιατί έχουμε συνηθίσει σε άλλο στυλ παιχνιδιού λόγω και του καινούριου μας γηπέδου… Θα παιχτούν πολλά ματς μόνο στο πάθος και στην δύναμη”.

Για το νέο φορμάτ της Α’ ΕΠΣΤ με ένα όμιλο: “Είχαμε ξανακάνει συνέντευξη και τα είχαμε πει… Εγώ είμαι υπέρ του ενός ομίλου και του διαφορετικού φορμάτ… Τα μπαράζ είναι και θέμα τύχης διότι αν βρεθείς σε μία κακή μέρα χάνεις τα πάντα… Σε τόσους πολλούς αγώνες πλέον, όπως θα είναι μαραθώνιος, όποιος θα είναι πιο συνεπής θα πάρει και το πρωτάθλημα… Το θεωρώ πιο δίκαιο και σωστό αυτό… Στεναχωριέμαι που δεν είναι μέσα ο Βράχος σε αυτό το πρωτάθλημα… Πιστεύω υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες”.

Για την αύξηση των ομάδων του Δήμου Μετεώρων στις ερασιτεχνικές κατηγορίες: “Είναι ευχάριστο… Έχω πει ότι όσα περισσότερα σωματεία υπάρχουν από το Δήμο τόσο θα μεγαλώνει ο αθλητισμός… Θα πρέπει να στελεχωθούν από ανθρώπους που θα τις τρέξουν διοικητικά και προπονητές… Αυτό δεν είναι εύκολο διότι είναι αυξημένο και το φόρτο εργασίας… Χαίρομαι που γίναν περισσότερες και μακάρι να ήταν κι άλλες, διότι υπήρχαν ομάδες όπως η Σαρακίνα, η Θεόπετρα, η Διάβα που θα ήταν ευχάριστο να υπάρξουν ξανά… Ελπίζω να συνεχίσουν κιόλας και να μην είναι για λίγα χρόνια”.

Για την πορεία του, την πρώην του ομάδα την Βασιλική και τον στόχο της επιστροφής του Καστρακίου στην Α’ ΕΠΣΤ: “Είναι στον άλλο όμιλο η Βασιλική φέτος και δεν θα συναντηθούμε… Ήμουν σε μια πολύ καλή περίοδο στον Κεραυνό αλλά ο κόβιντ μας στέρησε το κάτι παραπάνω… Είναι πολύ θετικό που έχει κυρίως παιδιά από το χωριό… Θα μπορούσε να διεκδικήσει άνετα ξανά την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΤ… Θα ήθελα κάνω μια αναφορά στον Θοδωρή Καραγιάννη που τον συνάντησα όταν ήρθε στον Βράχο. Πιστεύω ότι ένας από τους καλύτερους προπονητές και θα ήθελα να τον ξαναδώ να βρίσκεται στους πάγκους… Για την νέα σεζόν πιστεύω στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θέλω να τους δώσω κίνητρο… Ελπίζω και το πιστεύω ότι με αυτά τα παιδιά μπορούμε να είμαστε ξανά του χρόνου στο Α’ Τοπικό”.

Για την έναρξη της προετοιμασίας: “Αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας, την Δευτέρα 2 του μήνα…Θεωρώ περίπου στις 5 εβδομάδες είναι καλά για να είμαστε έτοιμοι “.

Ακουστέ όλη την συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!