Κεφαλοβρυσιακός: Τριπλή δυνατή ενίσχυση με Νίντο από Πύργο και επιστροφή στην δράση για Αυγέρο

Τριπλό δυνατό χτύπημα έκανε ο Κεφαλοβρυσιακός που ανεβάζει κατά πολύ την δυναμική του ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στην Α’ ΕΠΣΤ.

Η ομάδα του Κέφου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της, και δίνει ήδη φιλικές αναμετρήσεις, θέλοντας να είναι στην καλύτερη κατάσταση, ώστε αυτή την σεζόν να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή τελευταία διετία που έκανε.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΤ δύο σεζόν πίσω και την παραμονή στην Α’ ΕΠΣΤ, πέρυσι, θα έχει στόχο την διατήρησή του στην κατηγορία για μία κόμη χρονιά.

Έτσι ήρθε σε συμφωνία με τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Νίντο, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στην νεανική ομάδα του Πύργου, που πέρασε έξανε αξιοσημείωτη πορεία, παίρνοντας την 4η θέση στον 1ο όμιλο της Α’ Ερασιτεχνικής, αλλά ακόμη περισσότερο φτάνοντας στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΤ. Μάλιστα αγωνίστηκε και στην βασική ενδεκάδα στο ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα, τον οποίο προσπάθησαν να τον κοντράρουν όσο μπορούσαν οι “κόκκινοι” αλλά τελικά η ομάδα της Γ’ Εθνικής, ξεχώρισε.

Στον Κεφαλοβρυσιακό μεταγράφηκε και ο Παναγιώτης Αυγέρος. Πολλές και ιδιαίτερα μεγάλες παραστάσεις για τον έμπειρο μέσος, ο οποίος επιστρέφει στην δράση και αν βρει την αγωνιστικότητά του, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει σημαντική κίνηση σε πολλούς τομείς. Στην πολυετή και πλούσια καριέρα του ως τώρα ο Αυγέρος ξεκίνησε από την Ακαδημία 1, στην συνέχεια αγωνίστηκε στα μικρά τμήματα του Ολυμπιακού, ακολούθησε ο Πανιώνιος στον οποίο επί Εβάντ Λίνεν έγινε επαγγελματίας.

Στην επαγγελματική Γ’ Εθνική έπαιξε στην συνέχεια με το Κορωπί και τον Κεραυνό Κερατέας, ενώ το 2008 μεταπήδησε στον ΑΟ Τρίκαλα, που αγωνίζονταν στην Δ’ Εθνική και πάλι στο Κορωπί.

Από κει και έπειτα ακολούθησαν οι ομάδες του Δήμου Μετεώρων, όπου και μέτρησε επιτυχίες σε τοπικό επίπεδο κυρίως με την φανέλα του ΑΣ Μετέωρα, παίρνοντας κύπελλο και πρωτάθλημα. Από 2010 μέχρι το 2016 ήταν στα Μετέωρα και αγωνίστηκε εκεί και στην Δ’ Εθνική.  Το 2016 πήγε στην Κρύα Βρύση και το 2017 επέστρεψε στα Μετέωρα με αγωνίστηκε και στην Γ’ Εθνική μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα πιο πρόσφατα, είχε μεταγραφεί στο Καστράκι για δύο χρόνια και το 2021-22 αγωνίστηκε και πάλι στα Μετέωρα.

Τέλος μέλος του Κεφαλοβρυσιακού θα είναι από εδώ και πέρα ο Λάμπρος Μπαμπούρης, που κλείνει την τριπλέτα των μεταγραφών για το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!