Κεφαλοβρυσιακός: Μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι με 6 προσθήκες

Με στόχο την παραμονή στην κατηγορία για δεύτερη σεζόν ο Κεφαλοβρυσιακός κάνει τα πλάνα του και κοιτάζει να ενισχυθεί ώστε να είναι και φέτος ανταγωνιστικός.

Η ομάδα της Α’ ΕΠΣΤ ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι με την ανακοίνωση του νέου προπονητή, Γιάννη Κέφου, που ανέλαβε τα ηνία και στην συνέχεια ανακοινώθηκαν έξι μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Οι δύο από αυτές μάλιστα είναι ιδιαίτερα ηχηρές, με τον Νίκο Μπαλάφα να αφήνει τον ΑΟ Σαραγίων, μετά από επιτυχημένες χρονιές. Ο έμπειρος στράικερ στις δύο τελευταίες σεζόν πέτυχε πολλά τέρματα και ήταν παρόν στις πορείες πρωταθλητισμού που έκαναν οι “πράσινοι” στην Α’ Ερασιτεχνική, με καλύτερη την προπέρσινη όπου αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ στον πρώτο όμιλο.

Από κει και πέρα ιδιαίτερα ποιοτική είναι και η μεταγραφή του Γιώργου Ζώη, που τα τελευταία χρόνια ήταν στον ΑΟ Κεφαλόβρυσου. Και αυτός αναμένεται να βοηθήσει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι όπου και αγωνίζεται.

Οι άλλες 4 προσθήκες έχουν να κάνουν με γνώριμους παίκτες του προπονητή Κέφου από την θητεία του σε ΑΟ Ταξιάρχες και Γίγα Ριζαριού. Πιο συγκεκριμένα οι Βαγγέλης Κουτελίδας, Γιάννης Τσάτσος, Γιάννης Τσιώλης και ο Λεωνίδας Τζίντζιος εντάχθηκαν στο ρόστερ.

Όσον αφορά τις προσθήκες του Μπαλάφα και του Ζώη, έρχονται να πλαισιώσουν τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Ευσταθίου, στην γραμμή κρούσης, ο οποίος σημείωσε 13 γκολ, βέβαια εκτός απροόπτου διότι θα υπάρξουν κι άλλες προσθαφαιρέσεις και ήδη ο δεύτερος σκόρερ της περσινής σεζόν, Δήμου με 9 γκολ, είναι κοντά στον Κεραυνό Ροπωτού.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!