Κεραυνός Ροπωτού: Επίσημο του Δήμου από τον Κεφαλοβρυσιακό – Ανακοίνωσε μία ακόμη μεταγραφή

Συνέχεια ενίσχυσης για τον Κεραυνό Ροπωτού, ο οποίος προσέθεσε στο δυναμικό του δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα του Τουρλίδα ανακοίνωσε άλλες δύο μεταγραφές που έρχονται να βοηθήσουν την προσπάθεια της νεοφώτιστης ομάδας, ενόψει της σεζόν που έρχεται στην Α’ ΕΠΣΤ.

Ο πρώτος είναι ο Μάριος Δήμου, για τον οποίο υπήρχε ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό και το είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν. Ο συγκεκριμένος επιθετικός ήταν η μία από τις δύο περιπτώσεις που κοιτούσε ο Κεραυνός από την ομάδα του Κεφαλοβρυσιακού και τελικά επιτεύχθηκε, κάνοντας μια δυνατή προσθήκη που αναμένεται να βοηθήσει στο σκοράρισμα.

Ο Δήμου ήταν καταλυτικός παράγοντας για την περσινή παραμονή του Κεφαλοβρυσιακού στην Α’ ΕΠΣΤ, καθώς σημείωσε 9 τέρματα, όντας ο δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Ευσταθίου (13).

Η δεύτερη μεταγραφή είναι ο Λευτέρη Κονόμι, που είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ και τελευταία αγωνίστηκε στον Πυργετό και το Ριζαριό

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πηγή φωτογραφίας: trikalascore.gr

Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την προσθήκη 2 ποδοσφαιριστών ο λόγος για τον 24 χρόνο Λευτέρη Κονομι τελειόφοιτος ΤΕΦΦΑ που έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Τρίκαλα Κ-17+19 Πυργετό και ριζαριο επίσης έχει διατελέσει προπονητής στα τμήματα υποδομής της Δήμητρας Απόλλων και ΑΕΚ σαραγιων.
Επίσης ο λόγος για τον 23χρονο Δήμου Μάριο ο οποίος αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Δήμητρας Απόλλων Αχιλλέα μπάρας στον ΑΟ Τρίκαλα Κ-19 και μεγάλο Κεφαλόβρυσο,σας καλώς ορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟ ΡΟΠΩΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ και όλοι μαζί σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν”.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!