Θανάσης Καλαντζής: “Στεναχωρηθήκαμε με την κατάληξη του πρωταθλήματος πέρυσι – Η Πιαλεία θα προσπαθήσει να είναι και φέτος ψηλά” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τον ΑΟ Πιαλείας μίλησε ο Θανάσης Καλαντζής, στο footballists365.gr, ο οποίος ασχολείται ως ρεπόρτερ με τα θέματα της περιοχής και του Ασκληπιού.

Αναφέρθηκε τόσο στον χορό της ομάδας που έγινε το προηγούμενο διάστημα και οι ιθύνοντες έμειναν ευχαριστημένη, όσο και στην νέα σεζόν που έρχεται στην Β’ ΕΠΣΤ, στην οποία η Πιαλεία θα πάει με την ίδια συνταγή με στόχο να είναι για μία ακόμη σεζόν ανταγωνιστική.

Αναλυτικότερα:

Για τον χορό της ομάδας: “Ο χορός της ομάδας πήγε πάρα πολύ καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι… Παρόλο που ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήμασταν γεμάτοι… Μας στήριξε το χωριό και τα γύρο χωριά”.

Για το πόσα χρόνια καλύπτει τα θέματα του ΑΟ Πιαλείας και του χωριού: “Επειδή ήξερα να χρησιμοποιώ την σελίδα το ανέθεσαν σε εμένα… Ξεκίνησε από την ανάθεση των προηγούμενων προέδρων και του ΔΣ και συνεχίζει μέχρι τώρα… Έχω περίπου μια πενταετία σε αυτό το κόμματι… Έχει απήχηση και από τους ανθρώπους του χωριού και από κάποιους που μένουν μακριά σε άλλες πόλης ή στο εξωτερικό… Θέλουν να ενημερώνονται”.

Για το ξεκίνημα της νέας σεζόν: “Αναμένεται συνάντηση αυτό το Σάββατο αρχικά για να συζητήσουμε για την νέα σεζόν και να οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας… Ο κύριος Τσαρούχας με τον κύριο Παπαδόπουλο παραμένουν στον πάγκο της ομάδας… Ο κορμός θα παραμείνει σε γενικές γραμμές και περιμένουμε να έρθουν και κάποιες μεταγραφές”.

Για την περσινή σεζόν που έχασε το πρωτάθλημα στο τέλος και αν παραμένει ο ίδιος στόχος: “Χάσαμε πέρυσι το πρωτάθλημα στους τελευταίους αγώνες… Συμβαίνουν αυτά… Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και φέτος και να κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω… Τα χαλάσαμε στο ματς με το Παλαιομονάστηρο στην έδρα μας… Στεναχωρηθήκαμε γιατί όταν πας για άνοδο και την χάνει στο τέλος είναι δύσκολο… Υπάρχει μία νέα σεζόν μπροστά και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΤ: “Είναι πολύ καλό που γέμισε το πρωτάθλημα με ομάδες… Θα υπάρχουν περισσότερα ματς… Τα τελευταία χρόνια μετά τον covid-19 είχε σταματήσει αρκετά “.

Για την πρεμιέρα απέναντι στον Άθλο και το εκτός έδρας ματς στο Κύπελλο με το Ζάρκο: “Δεν είναι εύκολο κανένα πρόγραμμα… Να ευχηθούμε στον Άθλο Καλαμπάκας καλή επιτυχία, μιας και είναι μία νέα ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές… Θα έχει κόντρες οι κατηγορία και δυνατά ματς… Το κύπελλο συνήθως ξεκινά νωρίτερα… Είμαστε μαθημένοι από τα μεγάλα ταξίδια και θα πάμε στο Ζάρκο στον πρώτο γύρο… Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια σε Καλαμπάκα, Τρίκαλα και πιο μακριά όπως στην Φαρκαδόνα”.

Για το γήπεδο και αν χρειάζεται κάτι για την νέα σεζόν: “Υπάρχουν κάποια πλάνα… Είμαστε στο τρέξιμο για τα βασικά με δίχτυα κλπ… Γίνονται κάποιες κινήσεις ώστε να είναι έτοιμο για την νέα σεζόν”.

Ακούστε όλη την συνέντευξη παρακάτω:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!