Η φοβερή ανακοίνωση του Πορταϊκού για Μπαούτη: “Όπου μας έβρισκε έλεγε ας τους βάλω γκολ – Αυτό έπρεπε να σταματήσει”

“Σαν μια ερωτική σχέση” έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορταϊκός, για τον Λευτέρη Μπαούτη και με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 28χρονου μεσοεπιθετικού στην ομάδα της Πύλης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση τα γκολ που σκόραρε απέναντι στους μπλε, ήρθε η ώρα να σταματήσουν και γι’ αυτό δικό τους.

Θυμίζουμε ότι είχε γίνει αναφορά και πιο πριν στην συμφωνία των δύο πλευρών και πλέον επισημοποιήθηκε η πολύ σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Δημήτρη Σαργιώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλησπέρα σας…Έχουμε και λέμε…Με τον κύριο της φωτογραφίας, αυτόν με την μπάλα στα πόδια, τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια είχαμε μια “ερωτική” θα λέγαμε σχέση…Όπου μας έβρισκε σκεφτόταν “αααα ο Πορταικός ας τους βάλω ένα γκολ, μπορεί και δύο “…Κάποια στιγμή αυτό έπρεπε να σταματήσει..
Σαν Α.Ο ΠΥΛΗΣ ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ ανακοινώνουμε την απόκτηση του Λευτέρη Μπαούτη.
Τι να πούμε τώρα.Είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν στο νομό.Το 10 το καλό με παρουσία στην Δήμητρα Απόλλων, τα Μετέωρα και φυσικά στον Βράχο Καστρακίου.Φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε με τα μπλε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό..
Λευτέρη καλώς ήρθες στην ομάδα μας…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!