Η προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΤ για την σεζόν 2024-2025

Ανακοινώθηκε από την Ένωση η προκήρυξη των πρωταθλημάτων για την σεζόν που έρχεται.

Στο επίσημο σάιτ της ΕΠΣΤ αναρτήθηκε το συγκεκριμένο αρχείο το οποίο αφορά όλα τα σωματεία των τοπικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.

Σε αυτό αναφέρεται χαρακτηριστικά και η οριστική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων και το ποιος θα είναι ο τρόπος διεξαγωγής για φέτος.

Αναλυτικά το συγκεκριμένο απόσπασμα:

ΑΡΘΡΟ 11 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ
Η κατάταξη των ομάδων στον Βαθμολογικό Πίνακα και η επικύρωση του από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Τ. θα γίνει σύμφωνα με το παράρτημα της προκήρυξης ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΘΟΔΟΣ και το άρθρο 20 του Κ.Α.Π. Σε περίπτωση μη δήλωσης συμμετοχής σωματείων στο τουρνουά ειδικού σκοπού εάν τελειώσει η ποδοσφαιρική περίοδος προβιβάζονται στην ανώτερη κατηγορία οι ομάδες που έχουν το δικαίωμα από την βαθμολογική τους θέση . Το Δ.Σ. της διοργανώτριας έχει το δικαίωμα με απόφαση του να καλύψει η όχι τα κενά που τυχόν θα δημιουργηθούν στις κατηγορίες του τουρνουά ειδικού σκοπού. Η Α Κατηγορίας θα απαρτίζεται έως 18 σωματεία η Β Κατηγορίας έως 32 σωματεία και η Γ Κατηγορίας όσες δηλώσουν συμμετοχή. Στην Β δύναται να γίνουν αγώνες κατάταξης μεταξύ των δυο σωματείων που θα τερματίσουν στην 2η θέση της βαθμολογίας των δυο ομίλων εφόσον χρειαστεί. Ο Πρωταθλητής του τουρνουά ειδικού σκοπού στην Α Κατηγορίας θα αναδειχτεί ο πρώτος στην βαθμολογία Από κάθε όμιλο της Β Κατηγορίας ο πρώτος βαθμολογικά ανέρχεται στην Α Κατηγορία. Δεν υποβιβάζεται κανένα σωματείο. Από κάθε όμιλο της Γ Κατηγορίας ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμολογικά ανέρχεται στην Β Κατηγορία. Σε περίπτωση υποβιβασμού και ομάδων της Γ Εθνικής οι τέταρτοι από το τέλος του κάθε ομίλου της Α Κατηγορίας βάσει βαθμολογικού πίνακα θα δώσουν μπαράζ για το ποιος θα υποβιβαστεί. Αναρτάται πίνακας ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΘΟΔΟΣ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!