Επιστροφή Τσιγαρίδα στον Διγενή Νεοχωρίου

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Διγενής Νεοχωρίου και έντυσε στα “ερυθρόλευκα” για μία ακόμη φορά τον Κώστα Τσιγαρίδα.

Ο ακραίος μπακ χαφ είχε επί σειρά ετών παρουσία στις ομάδες του νομού που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική. Σε αυτό το επίπεδο αγωνίστηκε με τον ΑΣ Μετέωρα και στην συνέχεια με το Νεοχώρι.

Την πρώτη παρουσία του στον Διγενή είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ το 2022 και στην συνέχεια μέσω των μπαράζ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Στην ομάδα της Οιχαλίας επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στον οποίο, είχε μεταγραφεί στον ΠΟ Φήκης, πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά έμεινε εκεί για μισή σεζόν, αφού η τρικαλινή ομάδα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την περασμένη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ακολούθησε ο ΑΟ Σαραγίων, για μισή σεζόν όπου ήταν βασικό μέλος στην πορεία των πράσινων για δεύτερη σερί φορά, μέχρι τα μπαράζ πρωταθλήματος.

Συνολικά, μετά τις ανανεώσεις που έχουν γίνει στο ρόστερ, αυτή θα είναι η 4η προσθήκη της ομάδας του Νίκου Αγγελάκη, αφού έχουν ήδη επισημοποιηθεί οι Ζαρόπουλος, Κοντογεώργος και είναι σχεδόν σίγουρη και η μεταγραφή του Αλέξανδρου Αλμπάνη.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!