Επισημοποιήθηκε η παραμονή Κακούσιου στον πάγκο του Απόλλωνα Λυγαριάς

Για 6η σεζόν ο Νίκος Κακούσιος θα κάτσει στον πάγκο του Απόλλωνα Λυγαριάς, μια συμφωνία που ήταν αναμενόμενη δεδομένου του δεσίματος αυτά τα χρόνια του συγκεκριμένου προπονητή με το σωματείο, αλλά και την επιτυχημένη πορεία στην περσινή σεζόν.

Η Λυγαριά κατάφερε, την χρονιά που πέρασε, να αποτελέσει μία από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις της Α’ ΕΠΣΤ, αφού στον 2ο όμιλο κοίταξε στα μάτια όλους τους αντιπάλους, πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες και τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, κάτι που της έδωσε και την συμμετοχή στα μπαράζ πρωταθλήματος, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με την μη εγγραφή του Βράχου Καστρακίου στο μητρώο της ΓΓΑ.

Στην συμμετοχή της στα ημιτελικά, ηττήθηκε στην παράταση από τον Διγενή Νεοχωρίου, καταφέρνοντας ωστόσο να ισοφαρίσει από το 2-0 που είχε βρεθεί πίσω.

Παράλληλα έγραψε την ιστορία της και στο περσινό Κύπελλο, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά όπου έπαιξε ένα ιστορικό ματς απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα και κάπου εκεί σταμάτησε αυτή η πορεία.

Έτσι λοιπόν με στόχο να συνεχιστεί το καλό πρόσωπο του Απόλλωνα, Κακούσιος και διοίκηση έδωσαν τα χέρια και συνεχίζουν μαζί.

Παράλληλα στην ανακοίνωση γίνεται γνωστή και η αποχώρηση του κεντρικού αμυντικού Βασίλη Καραλή, ο οποίος ήταν αρχηγός της ομάδας και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αδυνατούνε να το πιστέψουν αλλά είναι κατανοητό.

Η ανακοίνωση:

“Ο Απόλλων Λυγαριάς ανανεώνει την συνεργασία του με τον Κακουσιο Νικόλαο για 6η συνεχόμενη χρονιά, έπειτα από μια ακόμη άκρως επιτυχημένη χρονιά με την ομάδα του!
Όλος ο περσινός κορμός της ομάδας παρέμεινε, προσθέτοντας προς το παρόν τον επιθετικό Πανάγο Νικόλαο κ τον τερματοφύλακα Πανάγο Τάσο από το Δενδροχωρι.
Στοχεύμενες κινήσεις θα γίνουν ακόμη για την ενίσχυση του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις. Η ομάδα μας κατάφερε πέρυσι να φτάσει μέχρι τα μπαράζ ανόδου, κάνοντας μία εξαιρετική σεζόν, θέλοντας και φέτος να παρουσιάσει μια αντίστοιχη εικόνα. Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και πάλι οπότε με τις κατάλληλες μεταγραφές, όλοι ελπίζουν να επιτευχθούν.
Υ.Γ. Η διοίκηση και ο προπονητής ευχαριστούν τον Καραλή Βασίλη για την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα χρόνια.
Μπίλι αν και αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι αποχωρείς απο την τρέλα σου, ευχόμαστε υγεία κ ότι καλύτερο στην ζωή σου.
Εμείς πάντως θα σε περιμένουμε κάθε Σάββατο στο γήπεδο για την κατάλληλη ενθάρρυνση στην ομάδα σου!”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!