Επίσημο το… “μπαμ” με Νιάρο στον ΠΟ Φήκης

Τις περιόδους που η Φήκη είχε στόχο να πρωταγωνιστεί, έκανε μεταγραφές που τάραξαν τα νερά και μία από αυτές έγινε και φέτος με την μεταγραφή-επιστροφή στο ποδόσφαιρο του Χρήστου Νιάρου.

Παρά το γεγονός, ότι ο 34χρονος πρώην αρχηγός του ΑΟ Τρίκαλα σταμάτησε το ποδόσφαιρο για ένα διάστημα και θα χρειαστεί να βρει την απαραίτητη φυσική κατάσταση, η μεγάλη εμπειρία του με πάνω από 300 συμμετοχές στις Εθνικές κατηγορίες, προσδίδει αν μη τι άλλο μια πολυτέλεια για τον ΠΟΦ να τον έχει στο ρόστερ του.

Ηλιούπολη, Δόξα Δράμας, Κόρινθος, Αχαρναϊκός, ΑΟ Τρίκαλα, Εργοτέλης, Σπάρτη και ξανά ΑΟ Τρίκαλα η ομάδες που αγωνίστηκε κατά σειρά.

Με σχετική ανακοίνωση λοιπόν από την ομάδα έγινε γνωστή η προσθήκη του Νιάρου και σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια για τους “κόκκινους” στις μεταγραφές αλλά μένει να δούμε αν θα υπάρξει και κάποια άλλη τέτοια κίνηση που θα κάνει αίσθηση.

“Ο Π.Ο Φήκης έχει την χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Νιάρο. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Χρήστο. Υπερπολυτέλεια για την ομάδα και την κατηγορία αυτός ο παίχτης που σίγουρα θα βοηθήσει με την εμπειρία του και την αναγνωρισμένη αξία του τον σύλλογο. Να τον ευχαριστήσουμε που αποδέχτηκε την πρόταση να αγωνιστεί με την ομάδα μας και είναι μεγάλη μας τιμή που τέτοιοι ποδοσφαιριστές μας επιλέγουν. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. Καλώς ήρθες Χρήστο στην οικογένεια του Π.Ο Φήκης.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!