Ενίσχυση στα… “δοκάρια” με Πετρίδη για τον ΑΟ Σαραγίων

Σε μια πολύ καλή κίνηση με την μεταγραφή του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Πετρίδη, προχώρησαν τα Σαράγια, καταφέρνοντας να αποσπάσουν το “ναι” από τον νεαρό, ο οποίος απασχολούσε κι άλλες ομάδες.

O Κύπριος γκολκίπερ, πέρυσι ήταν στο ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα στην Γ’ Εθνική και αυτή την μεταγραφική περίοδο αποχώρησε, καθώς δεν πήρε αρκετές συμμετοχές, παρά τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε.

Μετά τους κυανέρυθρους είχε συμφωνήσει με τον ΠΟ Φήκης, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή κι έτσι κινήθηκαν οι “πράσινοι” για να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα έχει ενταχθεί κανονικά στην προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του προπονητή Αχιλλέα Σαρακατσάνου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Πολύ κοντά σε μια ποιοτική μεταγραφή για τα goalpost με τον νεαρό ταλαντούχο Κύπριο Τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Πετρίδη ο ΑΟ Σαραγίων. Ο νεαρός είχε συμφωνήσει με την Φήκη η οποία μεταγραφή δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή, Ήδη προπονείται εδώ και 2 μέρες στα Σαράγια και σύντομα θα αποφασίσει που θα ενταχθεί.. Τον Πετρίδη προσέγγισαν αρκετές ομάδες του νόμου για να τον εντάξουν, ομάδες της Α Επστ όπως και Γ Εθνικής εκτός Τρικάλων. Ο κύπριος την περσινή χρονιά ήταν στον ΑΟ Τρίκαλα, από την Κύπρο πέρασε από τις ομάδες ΑΕΖ, Απόλλων Λεμεσού, Δόξα και Ομόνοια.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!