Δυνατές προσθήκες από Πύργο για το Κεφαλόβρυσο – Ανακοίνωσε Οικονόμου, ακολουθεί και ο Τσιακμάκης

Σε δύο πολύ καλές κινήσεις προχώρησε ο ΑΟ Κεφαλόβρυσου, αφού ήρθε σε συμφωνία με δύο παίκτες που μέχρι πέρυσι φορούσαν την φανέλα του ΑΟ Πύργου και πλέον θα συνεχίσουν σε άλλη ομάδα της Α’ ΕΠΣΤ.

Πρόκειται για τον 17χρονο εξτρέμ Κωνσταντίνο Οικονόμου, ο οποίος παρόλο που μόλις ξεκίνησε την… “αντρική” τού καριέρα πρόλαβε να γράψει σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία δύο χρόνια. Ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής της Δήμητρας Απόλλων μεταπήδησε στον Πύργο, και την σεζόν 2022-2023 κατάφερε με τους “κόκκινους” να κατακτήσει, ως αρχηγός, το πρωτάθλημα της ΕΠΣΤ Κ16.

Πέρυσι ήταν βασικός σε όλη την πορεία του Πύργου στην Α’ ΕΠΣΤ και κυρίως σε εκείνη του Κυπέλλου, μέχρι τον τελικό, όπου αγωνίστηκε για 72′ λεπτά και αναδείχθηκε φιναλίστ, αφού ο ΑΟ Τρίκαλα ήταν εκείνος που το κατέκτησε στο τέλος.

Πλέον η δεύτερη ομάδα της καριέρας του θα είναι το Κεφαλόβρυσο, με το οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος με παλιά του ομάδα, στην Α’ Ερασιτεχνική και σχετικά νωρίς, την 5η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση αναμένεται και για τον μεσοεπιθετικό Ηρακλή Τσιακμάκη, που ήταν ένας ακόμα βασικός ποδοσφαιριστής στο νεαρό ρόστερ της περσινής επιτυχίας του Πύργου και θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή για να μεταγραφεί στο Κεφαλόβρυσο.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!