Διγενής Νεοχωρίου: Στοχευμένες ποιοτικές κινήσεις με Ζαρόπουλο στο τέρμα και Κοντογεώργο από τον ΑΟΤ που τον ανεβάζουν επίπεδο

Άρχισε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στον Διγενή Νεοχωρίου, μπαίνοντας πολύ δυνατά στις μεταγραφές με δύο μεγάλες “κινήσεις”.

Η ομάδα της Οιχαλίας που είναι σε φάση ετοιμασιών για τον μεγάλο χορό του καλοκαιριού (Τρίτη 13 Αυγούστου) κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και όπως φαίνεται θα στηριχτεί στον περσινό βασικό της κορμό και παράλληλα θα ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις με στόχο να ανέβει επίπεδο και να κάνει πρωταθλητισμό και την ερχόμενη χρονιά.

Η ομάδα του Νίκου Αγγελάκη που θα βρίσκεται και πάλι στον πάγκο, προχώρησε στην “ηχηρή” μεταγραφή του τερματοφύλακα Μιχάλη Ζαρόπουλου. Ο έμπειρος γκολκίπερ, με καταγωγή από την Καλαμπάκα, μετρά πολλές συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες με καλύτερες αυτές στην Skoda Ξάνθη, όπου έγινε ιδιαίτερα γνωστός, ενώ στα τελευταία χρόνια της καριέρας του τον είδαμε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του ΑΣ Μετέωρα.

Μετά από ένα διάστημα αποχής, λόγω και ενός σοβαρού τραυματισμού, επέστρεψε στην ενεργώ δράση πέρυσι με την φανέλα του Βράχου Καστρακίου, και συνέχισε ακριβώς από εκεί που σταμάτησε προσδίδοντας πέρα από την εμπειρία του και πολύ καλές εμφανίσεις και σιγουριά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Δήμου Μετεώρων, φτάνοντας στην δεύτερη θέση της Α’ ΕΠΣΤ και χωρίς να πάρει το δικαίωμα συμμετοχής στα τελικά του πρωταθλήματος, λόγω των προβλημάτων με το μητρώο της ΓΓΑ.

Στα καλύτερα της περσινής σεζόν για τον Ζαρόπουλο ήταν ότι πρόλαβε να σκοράρει και γκολ με το Καστράκι, αφού μόλις στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ματς κόντρα στο Πρίνος εντός έδρας, κατάφερε με γέμισμα λίγο έξω από την περιοχή του να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε ένα εντυπωσιακό γκολ. Επίσης στην φάση των “16” το Κυπέλλου έκανε φοβερή εμφάνιση απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα, της Γ’ Εθνικής, στο στάδιο, όντας καλύτερος παίκτης του Βράχου με σωρεία επεμβάσεων και κρατώντας το σκορ στο τελικό 2-0.

Στο Νεοχώρι μεταγράφηκε και ο μεσοεπιθετικός Σωτήρης Κοντογεώργος, ο οποίος πέρυσι ήταν στο ΑΟ Τρίκαλα “γράφοντας” αρκετές συμμετοχές στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον Διγενή στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΤ, όπου ο ΑΟΤ προχώρησε και στην συνέχεια κατέκτησε το κατέκτησε.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!