Διγενής Νεοχωρίου: Ολοκληρώθηκε η ανανέωση του βασικού κορμού με άλλους 6 ποδοσφαιριστές

Μετά τον πρώτο κύκλο ανανεώσεων και τις καλές προσθήκες που έγιναν, σιγά σιγά σχηματίζεται το τελικό ρόστερ της νέας σεζόν για τον Διγενή Νεοχωρίου, με τελευταίες 6 παραμονές ποδοσφαιριστών.

Πιο συγκεκριμένα, τα “ερυθρόλευκα” του Νεοχωρίου θα συνεχίσει να φοράει ο ακραίος εξτρέμ Ηλίας Κουρκουλιώτης, που πέρυσι, στην Α’ ΕΠΣΤ, ήταν ο τρίτος σκόρερ της ομάδας, πίσω από Τσιούφη και Παπαδόπουλο, πετυχαίνοντας 13 γκολ. Από τους παραγωγικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγγελάκη, ήταν και ο Ανδρέας Βαρναβίδης με 11 γκολ, και θα βρίσκεται κι εκείνος στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Άλλος ένας εξτρέμ που συνεχίζει είναι ο Αλέξανδρος Γούλας, ο οποίος αποκτήθηκε από την Φήκη τον περασμένο Ιανουάριο δίνοντας μία ακόμη επιλογή στους ακραίους μεσοεπιθετικούς.

Ανανεώσεις έγιναν όμως και στο ανασταλτικό κομμάτι, με τον ακραίο αμυντικό Φώτη Ασημάκη, που δίνει λύσεις και στην μεσαία γραμμή και πέρυσι ολοκλήρωσε ακόμη μία γεμάτη σεζόν. Ένας επίσης ακραίος οπισθοφύλακας που ανανέωσε είναι και ο Χρήστος Γκάτης και τέλος ο Σοφοκλής Βασιλείου, κι αυτός σημαντικός για το Νεοχώρι στην μεσαία γραμμή.

Έτσι το Νεοχώρι μετράει λίγες απώλειες σε σχέση με την περσινή σεζόν, κυρίως στην άμυνα με τις φυγές του Μυλερού, του Καταρέλου και του Μπονέλη, αλλά και τις αποχωρήσεις του Μαντζάνα και του Μάγγου που οδεύουν για την Κ19 του Λεβαδειακού. Από κει και πέρα υπάρχουν κάποια ερωτηματικά ακόμη για το αν θα συνεχίσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές και σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές που θα γίνουν αναμένεται να κυνηγήσει ξανά την πρώτη θέση.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!