Βάζει με… το “καλημέρα” ψηλά τον πήχη ο Άθλος Καλαμπάκας με την μεταγραφή του Βασίλη Αλμπάνη

Σίγουρα υπολογίσιμος αντίπαλος αν όχι να κυνηγήσει και την άνοδο θα μοιάζει ο Άθλος Καλαμπάκας στην πρώτη του σεζόν στην Β’ ΕΠΣΤ με τέτοιες μεταγραφές, αφού ανακοίνωσε την προσθήκη του πολύ ποιοτικού μεσοεπιθετικού Βασίλη Αλμπάνη.

Ο Αλμπάνης που βρίσκεται στο προπονητικό τιμ των τμημάτων της ομάδας, θα συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής την καριέρα του στο αντρικό τμήμα που θα είναι νεοφώτιστο στην κατηγορία και θα έχει κατά κύριο λόγο νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια στον Βράχο Καστρακίου, τον οποίο υπηρέτησε από νεαρή ηλικία και με πέρασμα δύο ετών και στον ΑΣ Μετέωρα, σε Α’ ΕΠΣΤ και Γ’ Εθνική ο έμπειρος παίκτης θα φορέσει τα χρώματα του Άθλου και μάλιστα θα τεθεί για δεύτερη φορά αντιμέτωπος της παλιάς του ομάδας, αφού το Καστράκι λόγω των προβλημάτων με το μητρώο της ΓΓΑ θα κατέλθει στην Β’ κατηγορία και στον ίδιο όμιλο (2ο).

Τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν στους πρώτους σκόρερ του Βράχου Καστρακίου, μαζί με τον Λευτέρη Μπαούτη που σκόραραν τα περισσότερα γκολ της ομάδας και πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΤ, παρέα με τον συμπαίκτη του και τον Γουλούλη του Δενδροχωρίου, σκοράροντας 16 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον Άθλο Καλαμπάκας και στη Β’ ερασιτεχνική θα συνεχίσει ο Βασίλης Αλμπάνης. Παράλληλα με την ενασχόληση του στα τμήματα υποδομής,ο Βασίλης θα βοηθήσει με την εμπειρία του τη νεανική μας ομάδα στη Β’ ΕΠΣΤ.

Μένει να δούμε αν αυτή η κίνηση θα έχει και συνέχεια και επιδιώξει ο Άθλος να πάει για κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!