Απόλλων Λυγαριάς: Κρεσέντο μεταγραφών, φοβερή κίνηση με Τσιομήτα και άλλες 4 ανακοινώσεις

Συνεχόμενα μεταγραφικά “χτυπήματα”, τις τελευταίες ώρες από τον Απόλλωνα Λυγαριάς, που προχώρησε στις ανακοινώσεις 5 παικτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας της Α’ ΕΠΣΤ.

Η μία από αυτές είναι σίγουρα μιας από τις καλύτερες φετινές μεταγραφές, της ομάδας του Δήμου Πύλης, που έκανε αίσθηση αφού απέκτησε τον Αποστόλη Τσιομήτα. Πρόκειται για έναν πρωταθλητή της Γ’ Εθνικής, αφού πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ο οποίος έγγραψε ιστορία παίρνοντας την πρώτη θέση στον 2 όμιλο (με τις θεσσαλικές ομάδες).

Μάλιστα ως ΝΕΟ FC πλέον το Νέο Κεραμίδι έγινε το μικρότερο χωριό που θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ 2, με μόλις 511 κατοίκους, αλλά χωρίς αυτό να του στερήσει το παραμύθι που ζει και φέτος.

Η διοίκηση της Λυγαριάς λοιπόν, απέσπασε το “ναι” από τον Τσιομήτα και θα τον ντύσει στα χρώματα της ομάδας για την φετινή σεζόν ενώ οι ανακοινώσεις δεν σταμάτησαν εκεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μεταγραφική “βόμβα” κατάφερε να πυροδοτήσει σήμερα ο Απόλλων καθώς απέσπασε το “ναι” από τον επιθετικό Αποστόλη Τσιομήτα ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στην Γ’ Εθνική με την ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου !
*Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν τελείωσαν για τον Απόλλων και μέσα στην βδομάδα θα ανακοινώσει και τους υπόλοιπους παίχτες που θα πλαισιώσουν το φετινό ρόστερ!

Όσον αφορά τους υπόλοιπους οι 3 δεν είχαν γίνει γνωστοί με τον 20χρονο Βολιώτη κεντρικό αμυντικό, Γρηγόρη Τσουκαλά, να εντάσσεται στο δυναμικό όπως και οι αδερφοί Παπαβασιλείου, Παύλος και Παναγιώτης, που αποκτήθηκαν από την ΑΕΚ Σαραγίων.

Τέλος ένας παίκτης για τον οποίο είχε γίνει αναφορά ήταν ο Γιώργος Πούλιος, ο οποίος μετά από δύο σεζόν στον ΑΣ Μετέωρα θα συνεχίσει στην Λυγαριά.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!