Απόλλων Λυγαριάς: Επισημοποίησε τις πρώτες μεταγραφές – Νέα κίνηση με Σκαρλέα στην άμυνα

Πολύ δυναμικά κινείται το τελευταίο διάστημα στις μεταγραφές ο Απόλλωνας Λυγαριάς, καθώς επισημοποίησε τις συμφωνίες με τους πρώτους κλεισμένους ποδοσφαιριστές και προχώρησε και στην προσθήκη κάποιων ακόμα για να ενισχυθεί.

Μετά τους αδερφούς Πανάγους, που ήταν και οι πρώτες μεταγραφές, τον τερματοφύλακα Τάσο και τον επιθετικό Νίκο, η ομάδα του Κακούσιο προχώρησε στην πολύ καλή μεταγραφή του Γιώργου Ψαθογιαννάκη από τα Μετεώρα, με στόχο και την αντικατάσταση σε ένα βαθμό του Δημήτρη Κοθρά, ο οποίος βέβαια αγωνιζόταν στην κορυφή της επίθεσης.

Ωστόσο οι ανακοινώσεις δεν σταμάτησαν εκεί αφού προέκυψαν άλλα δύο ονόματα που θα συνεχίσουν στην Λυγαριά την επόμενη σεζόν. Αρχικά ο Στράτος Χριστοδούλου θα ξαναφορέσει τα χρώματα της ομάδας του Δήμου Πύλης, αφού είχε αγωνιστεί για αρκετές σεζόν στο παρελθόν ενώ πέρασε και από τα Σαράγια.

Τέλος, η Λυγαριά μετά και την φυγή του αρχηγού Καραλή, ο οποίος αφήνει το ποδόσφαιρο και κενό στο κέντρο της άμυνας κινήθηκε και θα το καλύψει με τον Γιάννη Σκαρλέα. Ο νεαρός στόπερ αποκτήθηκε από τον ΑΟ Πύργου μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τους “κόκκινους”. Ήταν βασικός κεντρικός αμυντικός σε όλη την περσινή αξιοσημείωτη πορεία τόσο στο πρωτάθλημα και την 4η θέση που κατέβαλε ο Πύργος και κυρίως στο Κύπελλο ΕΠΣΤ όπου αναδείχθηκε φιναλίστ φτάνοντας μέχρι τον τελικό, με τον ΑΟ Τρίκαλα να το κατακτά στο τέλος.

Ο Σκαρλέας ξεκίνησε από την ακαδημία της Δήμητρας Απόλλων και στην συνέχεια μεταπήδησε στον Πύργο, όπου μετά τα τμήματα υποδομής αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα. Πλέον θα αγωνίζεται ως αντίπαλός του, στην Α’ ΕΠΣΤ και από την μεριά του Απόλλωνα.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!