ΑΟ Πρίνους: Κλείνει τα τελευταία κενά του ρόστερ με τερματοφύλακα και μεσοεπιθετικό

Τις τελευταίες κινήσεις του για να ολοκληρώσει το ρόστερ της νέας σεζόν κάνει το Πρίνος και τελευταία ενισχύθηκε σε δύο θέσεις που ήταν σε αναζήτηση παικτών.

Η ομάδα του Δεσποτούλη έψαχνε για έναν βασικό τερματοφύλακα και έναν μεσοεπιθετικό και προχώρησε σε δύο μεταγραφές για να στελεχώσει τις συγκεκριμένες θέσεις. Έτσι απέκτησε τον νεαρό τερματοφύλακα Γιάννη Κατσαυδάκη, ο οποίος είναι φοιτητής ΤΕΦΑΑ και αγωνιζόταν επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής του ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη.

Η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΑΟ Πύργου στην πρώτη του σεζόν στα Τρίκαλα.

Στην μπροστινή γραμμή ενισχύθηκε με τον πολύπειρο Κώστα Βλαχόπουλο. Στα 43 του χρόνια ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός, που συνεχίζει να αγωνίζεται μετά από πολλές παραστάσεις.

Στα της καριέρας του αγωνίστηκε στην Ηλεία και την Αχαΐα με Αίαντα, Πανηλειακό, Λεωνίδιο, πάλι Αίαντα, στον Αστέρα, στον Ατρόμητο Λάππα, τον ΠΦΟ Πανόπουλου, την Ένωση Ερμιονίδας, τον Πανηλειακό ξανά, τον Αίαντα την Εράνη το Καλό Νερό και την Νίκη Πλάτης. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ έχει κατακτήσει τον τίτλο της Δ΄ Εθνικής, με τον ΠΦΟ Πανόπουλου.

Επίσης, έχει κατακτήσει τον τίτλο της Football League με την Ένωση Ερμιονίδας και μαζί την άνοδο στη Super League 2, τη σεζόν 2012-13, αγωνιζόμενος την ερχόμενη σεζόν με την Ένωση στη Super League 2.

Οι δύο νέες προσθήκες του Πρίνους έκαναν και τις πρώτες τους συμμετοχές στα φιλικά προετοιμασίας, με τον Βλαχόπουλο να σκοράρει μάλιστα στην πρόσφατη νίκη με 5-1 στο Δενδροχώρι.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!