ΑΟ Δενδροχωρίου: Αποχώρησε ο Λαγκαδινός και “έκλεισε” σε ομάδα της Καρδίτσας – Κοντά στην αποχώρηση και οι Νίκος και Τάσος Πανάγος

Παρελθόν από τον Μέγα Αλέξανδρο Δενδροχωρίου μετά από 4 χρόνια αποτελεί ο Μάκης Λαγκαδινός.

Οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν μετά από 4 γεμάτες σεζόν που ο έμπειρος ποδοσφαιριστής φόρεσε τα “κόκκινα”, κάτι που ανακοινώθηκε και μέσω της ευχαριστήριας ανακοίνωσης στην σελίδα της ομάδας.

Σε αυτά τα χρόνια ο Λαγκαδινός ήταν αρχηγός της ομάδας και σε επίπεδο Β’ ΕΠΣΤ και στην συνέχεια για δύο σεζόν στην Α’ ΕΠΣΤ, μαζί με τον πολύπειρο Δημήτρη Τάτσιο, προσφέροντας τα μέγιστα τόσο στην επίθεση με πολλά γκολ, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι όταν χρειάστηκε, αφού γνωρίζει καλά και τις δυο πλευρές του γηπέδου, και με το περιβραχιόνιο μέτρησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική, αλλά και την μεγάλη επιτυχία του φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΤ, απέναντι στην Φήκη πριν δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση του Δενδροχωρίου για τον Λαγκαδινό:

“Το Δ.Σ του Α.Ο ΔΕΝΔΡΟΧΏΡΙΟΥ -portioli ΜΕΓΑΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον ποδοσφαιριστή ΑΣΗΜΆΚΗ ΛΑΓΚΑΔΙΝΟ για την μεγάλη προσφορά στην ομάδα μας. Ποδοσφαιριστής με ήθος και αξίες, αγωνιστής για την φανέλα και μόνο , παράδειγμα για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του νόμου μας .
❞𝗘𝝪𝝬𝝖𝝦𝝞𝝨𝝩𝝤𝝪𝝡𝝚 𝝘𝝞𝝖 𝝤𝝠𝝚𝝨 𝝩𝝞𝝨 𝝨𝝩𝝞𝝘𝝡𝝚𝝨 𝝥𝝖𝝞𝝟𝝩𝝖𝝦𝝖, 𝝚𝝞𝝨 𝝩𝝤 𝝚𝝥𝝖𝝢𝝞𝝙𝝚𝝞𝝢 𝗖𝗔𝗣𝗧𝗔𝗜𝗡❞”

Μάλιστα λίγες ώρες μετά ανακοινώθηκε και ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του και αυτός δεν θα είναι στα Τρίκαλα. Παρά την πρόταση για να ντυθεί εκ νέου στα “κόκκινα”, αυτή την φορά της Φήκης, ο Λαγκαδινός θα συνεχίσει στον ΑΟ Σελλάνων και την Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας. Η ομάδα των Σελλάνων κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής την σεζόν που μας πέρασε και επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία όπου θα αγωνιστεί την ερχόμενη.

Πηγή Φωτογραφίας: goaltrikala.gr

Συνέχεια αποχωρήσεων αναμένεται να υπάρξει στην ομάδα του Κυριάκου Κρεμυδιώτη, αφού πολύ κοντά στην αποχώρηση είναι και τα αδέρφια Τάσος και Νίκος Πανάγος. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει σίγουρα κίνηση για την αντικατάσταση του βασικού τερματοφύλακα Τ. Πανάγου, είτε με μεταγραφή, είτε εκ των έσω, ενώ ο Ν. Πανάγος αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή.

Αμφότερα τα αδέρφια φαίνεται προς οδεύουν για άλλη ομάδα της Α’ ΕΠΣΤ και πιο συγκεκριμένα τον Απόλλωνα Λυγαριάς.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!