Ανακοίνωση του Βράχου Καστρακίου για την πρώτη της ομάδας

Μετρά αντίστροφα ο Βράχος Καστρακίου για να ξεκινήσει την σεζόν στην Β’ ΕΠΣΤ με την διοικούσα επιτροπή να ανακοινώνει την ημερομηνία που θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Οι “κυανέρυθροι” με καθοδηγητή και φέτος τον προπονητή Λεωνίδα Σακελλαρίδη, θα μπούνε στο γήπεδο του Καστρακίου για πρώτη φορά την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00. Μάλιστα στην περίοδο της προετοιμασία οι προπονήσεις θα γίνονται την ίδια ώρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και θα υπάρξουν και φιλικές αναμετρήσεις μέσα στον μήνα.

Το γήπεδο Καστρακίου όπως έχει ανακοινωθεί πέραν του Βράχου θα έχει και τον Άθλο φέτος και φαίνεται να υπάρχει μία σύμπτυξη με τις ώρες που έχουν ανακοινώσει οι δύο, οπότε μένει να δούμε αν θα προκύψουν αλλαγές στα προγράμματα και τι λύση θα βρεθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του Εθνικού Βράχου Καστρακίου ανακοινώνει την έναρξη προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ομάδος μας για την Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:00 στο σπίτι της ομάδος που είναι το γήπεδο Καστρακίου .
Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά στις 17:00 απο Δευτέρα έως Παρασκευή καί κάθε Σάββατο διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.
Όλοι μαζί ενωμένοι ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να βρεθεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α Ερασιτεχνική.

Για την Διοικούσα Επιτροπή

Φλέτσιος Ελευθέριος
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής
Γκόγκος Γεώργιος
Εκπρόσωπος Τύπου

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!