Αμπελάκια: Σχεδόν μια ντουζίνα μεταγραφές η ομάδα του Πράπα με αρκετούς νέους

Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό “παζάρι” η ομάδα των Αμπελακίων, ανακοινώνοντας συνολικά 11 ποδοσφαιριστές με κύριο στόχο την διατήρηση της ανταγωνιστικότητας και την νέα σεζόν στην Β’ ΕΠΣΤ, και με πολλούς νεαρούς στο ρόστερ.

Νωρίτερα είχαν γίνει γνωστές οι 5 από τις 11 μεταγραφές με 4 ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν από τον ΑΟ Σαραγίων στα Αμπελάκια και 1 από την ΑΕΚ Σαραγίων. Συγκεκριμένα από τους “πράσινους” ανακοινώθηκαν ο Γιώργος Γεωργομάνος, ο Πολύκαρπος Μπατατόλης, ο Αχιλλέας Χόνδρος και ο Βασίλης Τσαγκλής ενώ από την “κιτρινόμαυρη” πλευρά των Σαραγίων, αποκτήθηκε ο Λεωνίδας Κοθράς.

Αυτοί οι παίκτες είχαν ξεκινήσει από τα Αμπελάκια και πλέον επιστρέφουν από την Α’ΕΠΣΤ, έτσι ώστε να υπάρχει πληθώρα επιλογών στο τρικαλινό σωματείο.

Αμέσως μετά την πρώτη -πενταπλή- ενίσχυση η ομάδα του Χρήστου Πράπα, προχώρησε σε περαιτέρω ανακοινώσεις μεταγραφών αποκτώντας άλλους 6 ποδοσφαιριστές. Για τους 3 από αυτούς πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές, που προωθούνται από την Κ16 στην πρώτη ομάδα των Αμπελακίων και πιο συγκεκριμένα αυτοί είναι ο Δημήτρης Πολυγένης, ο Μανώλης Πολυγένης και ο Θοδωρής Μπαταβάνης.

Οι άλλοι τρεις που από την νέα σεζόν θα αγωνίζονται στα Αμπελάκια, είναι ο Χρήστος Σακαρίκος, ο Αποστόλης Βράντζας και ο Κώστας Βλάχος.

Πηγή: trikalascore.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!