ΑΕ Κρύας Βρύσης: “Εγκληματική για τους κατοίκους η κατάρρευση της γέφυρας δύο φορές – Θα κάνουμε και φέτος την προσπάθειά μας στην Α’ ΕΠΣΤ”

Μέσω ανακοίνωσής της η Κρύα Βρύση έκανε γνωστό το ξεκίνημα της νέας σεζόν τονίζοντας ότι και φέτος θα κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια στην Α’ Ερασιτεχνική, παρά τις δυσκολίες που συναντά, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφές στις οποίες προχώρησε, όπως και τους ποδοσφαιριστές που παραμένουν στο ρόστερ.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην συνεχόμενη παρουσία της ομάδας εδώ και 44 χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΤ, και την προσπάθεια που γίνεται παρά την μεγάλη αύξηση των εξόδων, τις τελευταίες σεζόν, λόγω των καιρικών καταστροφών και κυρίως το θέμα με την γέφυρα της Διάβας.

“Εγκληματική για τους κατοίκους της περιοχής η κατάρρευση της γέφυρας δυο φορές με ότι αυτά συνεπάγονται για τα έξοδα της ομάδας” γράφει χαρακτηριστικά.

Από κει και πέρα το σωματείο του Δήμου Μετεώρων ευχαρίστησε όλους όσους στέκονται δίπλα στην προσπάθειά του, ενώ έκανε γνωστό τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Στους παίκτες που συνεχίζουν από το περσινό ρόστερ προστέθηκαν 5 μεταγραφές. Πρόκειται για τους Θεοδώρου Αποστόλη και Παπαχρήστο Βασίλη από τον Βράχο Καστρακίου, όπως είχαμε αναφέρει ξανά, καθώς και τους νεαρούς επίσης, Ζησόπουλο Ιωάννη, Ρεσούλι Ντριγκέλ και Τσακνάκη Νέστορα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της Κρύας Βρύσης και της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας ότι για μια ακόμη χρονιά θα κάνουμε την προσπάθεια μας στην Α΄Ερασιτεχνική παρά τις δυσκολίες που βρίσκουμε μπροστά μας.
Η Αθλητική Ένωση Κρύας Βρύσης με ανελλιπή παρουσία στα γήπεδα από την ίδρυση της εδώ και 44 χρόνια, χωρίς δικό της γήπεδο, με την καταστροφή του γηπέδου της Διάβας προ οχταετίας από πλημμύρες και την εγκληματική για τους κατοίκους της περιοχής κατάρρευση της γέφυρας δυο φορές με ότι αυτά συνεπάγονται για τα έξοδα της ομάδας θα συνεχίσει την προσπάθεια της στην Α΄Ερασιτεχνική.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της περιοχής και όσους μας στηρίζουν αλλά περισσότερο ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές που παρά τις αντιξοότητες μας τιμούν φορώντας τη φανέλα της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε τους νέους ποδοσφαιριστές: Ζησόπουλο Ιωάννη, Θεοδώρου Αποστόλη, Παπαχρήστο Βασίλη, Ρεσούλι Ντριγκέλ και Τσακνάκη Νέστωρα που έρχονται να προστεθούν στους Αντώνη Ζέρβα, Θεόδωρο Χριστοδουλόπουλο, Χρήστο Κοντοτόλη, Σπύρο Ντίνο, Βασίλη Κυρίτση, Γεώργιο Ζάρρα, Σωτήρη Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνο Θώμο, Μάνθο Γιαννάκη, Γεώργιο Σταμούλη, Ρίντβαν Κορκάρι, Κωνσταντίνο Φάια, Γεώργιο Παπαγεωργίου, Χρήστο Φορτούνη, Γεώργιο Λιακόπουλο, Αποστόλη Σιούτα καθώς και τον προπονητή Γεώργιο Πούλιο.
Τους ευχόμαστε Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά με υγεία.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!