ΑΕΚ Σαραγίων: Έγιναν γνωστές δύο μεταγραφές – Ξεκίνησε και η προετοιμασία

Άρχισε η νέα σεζόν για την ΑΕΚ Σαραγιών, η οποία μετά την δήλωση συμμετοχής στην Β’ ΕΠΣΤ, παρά την παραμονή της πέρυσι στην Α’ Ερασιτεχνική, θα επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα στηριζόμενη σε μεγάλο βαθμό στους νεαρούς της ποδοσφαιριστές.

Υπό της οδηγίες του Νίκου Παπακυρίτση, ο οποίος θα είναι στην τεχνική ηγεσία του σωματείου φέτος, στο μέσο της εβδομάδας που μας πέρασε, έγινε και η πρώτη προπόνηση των κιτρινόμαυρων, με τους ποδοσφαιριστές (μικρούς αλλά και εμπειρότερους) να κάνουν τα πρώτα τρεξίματα της νέας σεζόν.

Μάλιστα έγιναν γνωστές και δύο μεταγραφές, με τους Αντώνη Καπέλα (φωτό – αριστερά) και Σωτήρη Καλτσή (φωτό – δεξιά) να μεταγράφονται στην τρικαλινή ομάδα. Αμφότεροι είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές με τον πρώτο να αγωνίζεται στο κέντρο τη άμυνας και να αλλάζει ομάδα στον 1ο όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής, μετά την Αγία Μονή με την οποία κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα. Ο δεύτερος πέρυσι άφησε τα Τρίκαλα και αγωνίστηκε στον Αστροναύτη Γελάνθης, της Γ’ ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ έχει κάνει πολλές συμμετοχές στα γήπεδα του νομού μας, με τις πιο πολλές στον Αχιλλέα Μπάρας.

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν ο πρόεδρος Θωμάς Λιούτας με τον γενικό αρχηγό Γιάννη Ζάχο.

Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Σαραγίων:

Πηγή φωτογραφίας: goaltrikala.gr

Πηγή φωτογραφίας: goaltrikala.gr

Πηγή φωτογραφίας: goaltrikala.gr

Πηγή φωτογραφίας: goaltrikala.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!