Έκπληξη και ποιοτική κίνηση με Ψαθογιαννάκη στην Λυγαριά

Ένα πολύ ενδιαφέρον καλοκαίρι ζούμε ως τώρα, μεταγραφικά, αφού έχουν γίνει πολλές κινήσεις που τάραξαν τα νερά και άλλη μία είναι η μεταγραφή του Γιώργου Ψαθογιαννάκη στον Απόλλωνα Λυγαριάς.

Ο συγκεκριμένος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε τον τελευταίο 1μιση χρόνο στον ΑΣ Μετέωρα με ιδιαίτερη επιτυχία αφού κατάφερε να πανηγυρίσει τις δύο back to back κατακτήσεις πρωταθλημάτων της Α’ ΕΠΣΤ.

Ως βασικό στέλεχος των κιτρινομπλέ το διάστημα που αγωνίστηκε κατάφερε να πετύχει αρκετά τέρματα και να μοιράσει πολλές ασσίστ. Μάλιστα με το “καλημέρα” είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του απέναντι στην Κρύα Βρύση, ενώ πέρυσι σημείωσε συνολικά 8 τέρματα στο πρωτάθλημα και 1 στα μπαράζ προς την Γ’ Εθνική, στην Κοζάνη και την μοναδική νίκη των Μετεώρων απέναντι στον ΠΑΟΚ Κοίλων. Χαρακτηριστική ήταν και η εμφάνισή του στον τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στο Νεοχώρι όπου από τα δικά του πόδια προήλθαν και τα τρία τέρματα της νίκης, με δύο ασσίστ από εκτελέσεις στατικών και το κερδισμένο πέναλτι.

Μετά το Κεφαλόβρυσο όπου τον πρωτοείδαμε στα γήπεδα των Τρικάλων και είχε προσεγγίσει τους “Καλαμπακιώτες”, πλέον θα αποτελεί ένα πολύ καλό όπλο στην φαρέτρα του Κακούσιου, ενώ παράλληλα αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή για τον Απόλλωνα.

Μάλιστα δεν θα περιμένει πολύ για να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, αφού μόλις στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΤ η Λυγαριά θα υποδεχθεί τα Μετέωρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυναμώνει επιθετικά ο Απόλλων Λυγαριάς με την απόκτηση του Γιώργου Ψαθογιαννακη από τα Μετέωρα!
Γιώργο καλώς όρισες στην ομάδα μας, ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλά γκολ!

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!