Άλλες τρεις ανανεώσεις στον Βράχο Καστρακίου

Τον σχεδιασμό του για την νέα σεζόν στην Β’ ΕΠΣΤ, συνεχίζει το Καστράκι και μετά τις πρώτες ανανεώσεις, έγινε γνωστό ότι τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο ρόστερ.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει συμπληρώσει πολλές σεζόν με την φανέλα του Βράχου Καστρακίου και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, ο Αλέξανδρος Μπαλογιάννης θα “υπηρετήσει” την ομάδα και στην Β’ Ερασιτεχνική. Ο συγκεκριμένος αμυντικός μέχρι και τελευταία, είχε γεμάτες χρονιές με πολλές συμμετοχές στην Α’ ΕΠΣΤ και ήταν στις βασικές επιλογές.

oppo_256

Και ο άλλος Μπαλογιάννης ανανέωσε την συνεργασία του με το σωματείο. Ο νεαρός Νίκος, που αγωνίζεται ως ακραίος μπακ χαφ, πήρε τις πρώτες του ευκαιρίες από το Καστράκι, κυρίως τα τελευταία δύο χρόνια και άφησε καλές εντυπώσεις.

Τέλος στο ρόστερ συνεχίζει και ο, επίσης νεαρός, Θωμάς Πλακιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του Εθνικού Βράχου Καστρακίου είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της με δύο πολύτιμους παίχτες τον Κο Πλακιά Θωμά & Κο Μπαλογιάννη Νίκο.Πρόκειται για δύο ταλαντούχους νέους αλλά και μέλη της οικογένειας του Εθνικού Βράχου Καστρακίου εδώ και χρόνια.
Καλή αγωνιστική σεζόν..

Για την Διοικούσα Επιτροπή
Γκόγκος Γεώργιος
Εκπρόσωπος Τύπου

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!