Άθλος Καλ. – ΑΟ Πιαλείας 3-0: Ξεκίνημα με το δεξί και πρώτη νίκη στην κατηγορία – Δεν αντέδρασε ο Ασκληπιός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΤ έκανε ο Άθλος Καλαμπάκας και μάλιστα σημείωσε νίκη στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του στην κατηγορία, επικρατώντας με 3-0 της Πιαλείας, στο γήπεδο Καστρακίου, για την πρεμιέρα.

Η ομάδα του Γιώργου Αλμπάνη, έκανε γεμάτη εμφάνιση, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, ενώ εκείνη τω Τσαρούχα-Παπαδόπουλο δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να καταφέρει να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση.

Ένα γκολ στο πρώτο μέρος. μόλις στο 9′ και στην πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Χρυσικός έκανε το παράλληλο γύρισμα από δεξιά και ο Ράικος μετά τις κόντρες σούταρε δυνατά για το 1-0. Τα άλλα δύο τέρματα ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βασίλη Αλμπάνη να ανοίξει λογαριασμό στην νέα του ομάδα, στο 56′.

Μετά την επιμονή του Καραπέτσα από δεξιά, έγινε η σέντρα, και ο μεσοεπιθετικός του Άθλου, με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έκανε το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χρυσικός, με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, κι έτσι οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο τρίποντο και την δεύτερη “στροφή” θα αγωνιστούν ξανά εντός έδρας, φιλοξενώντας τον ΑΟ Φωτεινού.

Από την άλλη ο Ασκληπιός Πιαλείας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 66′ να μειώσει σε 2-1, με τον Βαΐου που πρόλαβε τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του έδιωξε ο Μπαρμπαρούσης πάνω στην γραμμή και έτσι δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς, μένοντας μοιραία και χωρίς βαθμό μετά την πρεμιέρα. Την δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχθεί το Βαλτινό στην έδρα του.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες της Β’ ΕΠΣΤ, βάσει προγράμματος θα παίξουν για το Κύπελλο (1ος Γύρος), την ερχόμενη Πέμπτη πριν την Κυριακάτικη αγωνιστική.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Άθλος Καλαμπάκας – ΑΟ Πιαλείας 3-0 (9′ Ράικος, 56′ Αλμπάνης, 80′ Χρυσικός)

Γήπεδο: Καστρακίου
Διαιτητής: Σταφυλάς
Βοηθοί: Μπερντές-Γιαννέτσος

Συνθέσεις:
Άθλος Καλαμπάκας (Αλμπάνης): Κέφος, Αλμπάνης, Τρέλλης(53′ Παπαβασιλείου Αγγ.), Μπαρμπαρούσης, Καραπέτσας(66′ Τσουρβάκας), Χρυσικός, Ζαρακότας(57′ Κουσκουβάτας Γ.), Ράικος(81′ Βλαχογιάννης), Καραλής, Κουσκουβάτας Αγγ., Παπαβασιλείου Κ..
ΑΟ Πιαλείας (Τσαρούχας-Παπαδόπουλος): Παπαβασιλείου, Λιόντος, Τσουλχάι(66′ Σακελλαρίου), Κόντος(74′ Μπουραζάνας), Βαΐου , Ζωγράφος, Ζούρτος, Κωτούλας , Παπαγεωργίου, Ζάχος(46′ Παπαγεωργίου), Παπαβαγγέλης

Το φιλμ του αγώνα:

2′ Σουτ του Αλμπάνη εκτός περιοχής η μπάλα άουτ 
9′ ΓΚΟΛ για τον Άθλο, με τον Χρυσικό να κάνει το γύρισμα από δεξιά, ο Ράικος επωφελήθηκε από τις κόντρες και με δυνατό σουτ κάνει το 1-0
13′ Μακρινό σουτ του Αλμπάνη η μπάλα ψηλά άουτ 
20′ Σουτ εκτός περιοχής του Κάραλη η μπάλα έφυγε άουτ 
35′ Κάθετη πάσα του Αλμπάνη, ο Καραπέτσας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε συρτά άουτ 
40′ Ωραία ατομική ενέργεια του Καραπέτσα που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά αστόχησε στο τετ α τετ και η μπάλα έφυγε αουτ
42′ Σουτ εκτός περιοχής του Χρυσικού, μάζεψε ο Παπαβασιλείου 
45′ Σουτ του Κωτούλα ο Κέφος έπεσε στην γωνία και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια 
52′ Σουτ από δεξιά έξω από την περιοχή του Ζούρτου μπλόκαρε ο Κέφος 
56′ ΓΚΟΛ για τον Άθλο με σέντρα του Καραπέτσα από δεξιά ο Αλμπάνης με ψαυψραινη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0
60′ Σουτ του Χρυσικού ο οποίος πάτησε περιοχή από δεξιά μπλόκαρε ο Παπαβασιλείου 
64′ Ενέργεια του Αλμπάνη και προσπάθεια για σουτ αλλά τον κοντραραν οι αμυντικοί και η μπάλα έφυγε κόρνερ 
66′ Μεγάλη ευκαιρία για την Πιαλεία ο Βαΐου πρόλαβε τον τερματοφύλακα και πλασαρε αλλά ο Μπαρμπαρούσης έσωσε σωτηρία πάνω στην γραμμή 
72′ Κάθετη πάσα του Τσουρβάκα, ο Κουσκουβάτας Γ. έφυγε σε τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον Παπαβασιλείου με τα πόδια 
73′ Πάσα του Αλμπάνη στον Τσουρβάκα μέσα στην περιοχή από δεξιά εκείνος σουταρε και έδιωξε ξανά ο Παπαβασιλείου 
80′ ΓΚΟΛ για τον Άθλο με τον Χρυσικό να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και με συρτό σουτ να κάνει το 3-0

Φωτορεπορτάζ:

 

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!