Χωρίς άλλα περιθώρια στον ΑΟ Τρίκαλα – Έλλειψη απαρτίας και στην χθεσινή συνέλευση – Κοντά στην απόφαση για συμμετοχή ή μη στο τοπικό

Νέα ημερομηνία ξανά για την συνέλευση των μελών του ΑΟ Τρίκαλα με θέμα τις αρχαιρεσίες, αφού χθες (Πέμπτη 11/07) δεν υπήρξε απαρτία, με την εκ νέου μετάθεση να είναι για την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Όσο περνάνε οι μέρες, ολοένα δυσκολεύει η υπόθεση στο θέμα νέα διοίκηση στον ΑΟΤ. Σε κάποια δημοσιεύματα αναφέρθηκε το ενδεχόμενο να αναλάμβανε το δίδυμο Νίκος Καγιούλης – Παναγιώτης Μαντζανάς, ωστόσο εκπρόσωποι των δύο δεν εμφανίστηκαν ενώπιο των μελών χθες κι έτσι αυτή την στιγμή μοιάζει να σβήνει και τ συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Από κει και πέρα και με σενάρια όπως το πρωτοδικείο για το μέλλον των “κυανέρυθρων” στο τραπέζι φυσικά θα πέσει και η απόφαση για το που θα συνεχίσει αγωνιστικά την νέα σεζόν η ομάδα με τα τοπικά πρωταθλήματα και την συμμετοχή στην Α’ ΕΠΣΤ, να μπαίνει στην… “ατζέντα’ των αποφάσεων.

Η ανακοίνωση για την μετάθεση της συνέλευσης:

“Λόγω έλλειψης απαρτίας, η συνέλευση των μελών του ΑΟ Τρίκαλα με θέμα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης, μετατέθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 και ώρα 21.00 στην αίθουσα “Θεοδ. Μάρκελλος” στην οδό Γαριβάλδη 6.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!