Τελική ημερομηνία την ερχόμενη Τρίτη 9/7 για τις εξελίξεις στα διοικητικά του ΑΟ Τρίκαλα

Στο πιο κρίσιμο σημείο έφτασε η υπόθεση για την τύχη και την συνέχεια του ΑΟ Τρίκαλα, αφού την Τρίτη 9/7 θα πραγματοποιήσουν τις αρχαιρεσίες τους με το σημαντικότερο ζήτημα να είναι το ποιος θα αναλάβει την ομάδα.

Η πορεία της Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει θα πρέπει να έχει και την ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου ΔΣ που θα τρέξει τον ΑΟ Τρίκαλα, ωστόσο δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη για το ποιος ή ποιοι θα είναι αυτοί. Οι “κυανέρυθροι” ήδη από το προηγούμενο διάστημα έχουν αλλάξει σελίδα μετά την παραίτηση της διοίκησης Κώστα Παρδάλη και με την επόμενη μέρα να έχει θολό τοπίο.

Πλέον όπως φαίνεται ενόψει της Τρίτης τα σενάρια είναι συγκεκριμένα. Αν υπάρξει ενδιαφερόμενος ο οποίος θα ζητήσει να πάρει μαζί με την πρώτη ομάδα και τη διοίκηση του ερασιτέχνη το ζήτημα αυτό θα περάσει σε ψηφοφορία και τα μέλη θα πάρουν την τελική απόφαση.

Σε περίπτωση όμως που δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος στην αίθουσα, τότε η ομάδα πηγαίνει στο Πρωτοδικείο, που θα αποφανθεί για την προσωρινή διοίκηση, η οποία θα τρέξει τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το σενάριο αυτό ωστόσο θα οδηγήσει στο χάσιμο κι άλλου πολύτιμου χρόνου και κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει την ομάδα στο τοπικό.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!