Μπήκε παίκτης έκπληξη για τον ΑΟΤ στην φιλική ισοπαλία στην Λάρισα

Το πρώτο του ματς για την σεζόν 2024-2025, αν και ανεπίσημο, έδωσε ο ΑΟ Τρίκαλα, στην περίοδο της προετοιμασίας του, αγωνιζόμενος στην Λάρισα επί του Ηρακλή, με τις δύο ομάδες να έχουν την ευκαιρία για ένα καλό πρώτο ξεμούδιασμα.

Ο Ηρακλής Λάρισας που αγωνίζεται στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας, υποδέχθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης τους “κυανέρυθρους”, σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι, παρά το πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας που βρίσκονται. Ο αγώνας παίχτηκε σε τρεις περιόδους των 30 λεπτών, ώστε να υπάρχει απαραίτητος χρόνος ξεκούρασης και οι προπονητές να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τακτικές και συστήματα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ισαακίδη, μέσα από την περιοχή, μόλις στο 7′, στο ανεπίσημο ντεμπούτο τού, ενώ ο Ηρακλής κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, άμεσα. Στο 15′ ο Ιγγλέζος ισοφάρισε με κεφαλιά και στο 20′ ο Ζτούπης μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ εκτός περιοχής και σκόραρε για το 2-1.

Τα Τρίκαλα είχαν άλλο ένα γκολ, με το οποίο ισοφάρισαν σε 2-2, μετά από σέντρα του Κωστόπουλου και κεφαλιά του Σιαμάντα, στο 58′ και αυτό έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα “μικρά μικρά” του αγώνα, για την ομάδα του Ολλανδού τεχνικού του ΑΟΤ, Σνούι, πήρε χρόνο συμμετοχής ένας νεαρός που βρίσκεται στα ραντάρ των ανθρώπων των τρικαλινών, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι. Πρόκειται για τον 19χρονο, μεσοεπιθετικό, Γιάννη Βλέτσα, ο οποίος προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννενα και δοκιμάζεται αυτή την εβδομάδα, δεδομένου και του κανονισμού που θα υπάρχει στην Γ’ Εθνική για υποχρεωτική συμμετοχή δύο βασικών νέων ποδοσφαιριστών (Κ21).

Πηγή φωτογραφίας: goaltrikala.gr

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Ηρακλής Λάρισας – ΑΟ Τρίκαλα 2-2 (15′ Ιγγλέζος, 20′ Ζτούπης / 7′ Ισαακίδης, 58′ Σιαμάντας)

Γήπεδο: Νεάπολης
Διαιτητής: Δεληγιάννη
Βοηθοί: Νάκα-Στεργιακούδη

Συνθέσεις:
Ηρακλής Λάρισας (Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ράπτης, Φλέτσερ, Δραγατσίκης, Δοδοντσάκης, Ιγγλέζος, Ζέρβας, Παρασκευούδης, Ζτούπης, Ζαχαρούλης, Μπάμης.
Αλλαγές: Ντάτσι, Καμέας, Αναγνώστου, Γκαλαφάγκας, Φούσα, Φουρίκης, Παπαγεωργίου, Αλιού, Πατσιαντζής, Παπαδήμας, Σταθάκος.
ΑΟ Τρίκαλα (Σνούι): Γκέκας, Σκούπρας, Ισαακίδης, Λουκάς, Μυστρίδης, Γιάννης Σκόνδρας, Σαμαντάς, Κωστόπουλος, Πατρώνης, Νίκος Σκόνδρας, Αλεξίου.
Αλλαγές: Λαζαρίνας, Μπέκας, Μπραντίτσας, Μάγγος, Στεφάνου, Μπάγιας, Νταβώνης, Σολομωνίδης.

Πηγή φωτογραφίας: trikalascore.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!