Με Ολλανδό προπονητή το νέο ξεκίνημα του ΑΟΤ

Ο Ολλανδός Μάικ Σνόι με θητεία στις δύο πρώτες κατηγορίες του Ολλανδικού ποδοσφαίρου είναι ο προπονητής που αναλαμβάνει τα ηνία του ΑΟ Τρίκαλα στην επιλογή της νέας διοίκησης.

Ο 60χρονος κόουτς έχει προπονήσει μόνο ομάδες της πατρίδας του και πλέον κάνει το βήμα της Ελλάδας και αναλαμβάνει τον ΑΟΤ, προκειμένου η ομάδα να επιτύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τις τελευταίες σεζόν.

Στην χώρα μας είχε βρεθεί ξανά την σεζόν 2008-2009 ως βοηθός προπονητή του Χενκ Τεν Κάτε, στον Παναθηναϊκό, σε 26 αγώνες, ενώ με τον πρώην τεχνικό των “πράσινων” είχε συνεργαστεί και στην Ολλανδία πιο πριν, ξανά στο πλευρό του σε Φίτεσε, Γκοόου Αχέντ Ίνγκλς και Σπάρτα Ρότερνατμ, σε συνολικά 75 ματς.

Στους πάγκους βρέθηκε συνολικά σε 340 παιχνίδια, όπου μέτρησε 135 νίκες, 77 ισοπαλίες και 128 ήττες (στοιχεία transfermakt).

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα που τελείωσε το 1996, αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες της Ολλανδιας, την Εξέλσιορ και κυρίως την Σπάρτα Ρότερνταμ στην οποία αποσύρθηκε, ενώ ξεκίνησε στην Φέγενορντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του 60χρονου πολύπειρου Ολλανδού προπονητή Μάικ Σνόι (Mike Snoei) με θητεία στα πρωταθλήματα της Εredivisie και της Eerste Divisie.
Είναι κάτοχος διπλώματος Uefa Pro.
Προηγούμενες ομάδες: Sparta Rotterdam, Go Ahead Eagles, De Grafschap, Telstar
🇬🇷Καλώς ήρθες Mike ! 🔵🔴
🇳🇱Welcomen Mike ! 🔵🔴

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!