Λαζαρίνας και επίσημα στον ΑΟ Τρίκαλα

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του ΑΟ Τρίκαλα με τον ανερχόμενο τερματοφύλακα Ορέστη Λαζαρίνα, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΑΟ Πύργο, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή σεζόν που έκανε πέρυσι με τους “κόκκινους”.

Με μια γεμάτη σεζόν στην Α’ ΕΠΣΤ, με την Φανέλα του Πύργου, ο 18χρονος γκολκίπερ ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του, με αποκορύφωμα αυτές του Κυπέλλου, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό. Μάλιστα εκεί αντιμετώπισε την νέα του ομάδα, κάνοντας κι εκεί μια σταθερή εμφάνιση παρά το τελικό 4-1 με το οποίο ο ΑΟΤ, της Γ’ Εθνικής κατέκτησε το τρόπαιο.

Η 4η θέση στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΤ, με τον Πύργο να έχει την 4η καλύτερη άμυνα με 26 γκολ παθητικό σε 22 ματς και η φοβερή επίδοση στο κύπελλο όπου μέχρι τον τελικό και την ήττα από τον ΑΟΤ, δέχθηκε μόλις ένα γκολ από την ΑΕΤ στους “4”, ήταν τα στατιστικά της άμυνα της τρικαλινής ομάδας με τον Λαζαρίνα να ήταν στο “άσσο” σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΟ ΤΡΊΚΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ορέστη Λαζαρίνα.
Ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του ΑΟ Πύργου ενώ με τις εμφανίσεις του οδήγησε τους ερυθρόλευκους στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΤ.
Ορέστη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!