Κλήρωση Γ’ Εθνικής: Εκτός έδρας για ΑΟΤ και Ανθούπολη, εντός για ΑΣΑ, Ολυμπιακό Β. και Ατρ. Παλαμά στην πρεμιέρα

Διεξήχθη η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, για τους 4 ομίλους της σεζόν 2024-2025, που έρχεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον 2ο όπου συμμετάσχουν οι πέντε θεσσαλικές ομάδες.

Η πρεμιέρα δεν έχει θεσσαλικό ντέρμπι (από τα πολλά που θα παιχτούν φέτος) και έχει διαφόρων ειδών δοκιμασίες για τους “Θεσσαλούς”, τόσο στις έδρες κάποιων, όσο και εκτός έδρας. Βέβαια με αυτά τα ονόματα που υπάρχουν στον όμιλο και το μεγάλο αριθμό αγωνιστικών που θα υπάρχουν και φέτος (34) κάθε στροφή θα είναι δοκιμασία για όλες τις ομάδες.

Στην 1η αγωνιστική η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ατρόμητος Παλαμά δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν και θα ξεκινήσουν από τις έδρες τους οι υποχρεώσεις. Οι “Καρδιτσιώτες” θα υποδεχθούν τον Άρη Φιλιατών και οι “Βολιώτες” την ΑΕ Αλεξάνδρειας και θα φαντάζουν τα φαβορί για ξεκίνημα με… το δεξί, κάτι που θα θέλουν να το επιβεβαιώσουν κιόλας.

Εντός έδρας και για την δεύτερη ομάδα από την Καρδίτσα, τον Ατρόμητο Παλαμά, που θα φιλοξενήσει τον Αιγινιακό στην πρεμιέρα.

Ταξίδι “με το καλημέρα” για τον ΑΟ Τρίκαλα, που θα παίξει απέναντι στον Αμβρακικό Βόνιτσας και στην θεωρία θα είναι φαβορί για την νίκη. Τέλος ο ΑΟ Ανθούπολης θα έχει δύσκολο έργο στο ξεκίνημα, αφού θα αντιμετωπίσει την πολύ καλή ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνίστησε και τερμάτισε στα ψηλά της βαθμολογίας διεκδικώντας και την πρώτη θέση.

Θυμίζουμε ότι η ημερομηνία που έχει “βγει” για να γίνει η πρεμιέρα είναι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, ενώ σήμερα θα γίνει και η Κλήρωση των πρώτων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου για κάποιες από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής θα αρχίσουν οι υποχρεώσεις από την 1η του μήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής:

ΓΑΣ Σβορώνου – ΑΟ Ανθούπολης
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ Αλεξάνδρειας
Ζάκυνθος – Αστέρας Πετριτή
Αμβρακικός – ΑΟ Τρίκαλα
Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης Φιλιατών
Θεσπρωτός – Ερμής Αμύνταιου
Αναγέννηση Άρτας – Τηλυκράτης Λευκάδας
Κοζάνη – Πιερικός
Ατρόμητος Παλαμά – Αιγινιακός

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!