Βγήκαν τα πρώτα ονόματα για τον πάγκο του ΑΟΤ

Με την κατάσταση της επόμενης μέρας, στα διοικητικά θέματα του ΑΟ Τρίκαλα να μπαίνει σε μια σειρά με την οριστικοποίηση της έλευσης του Νίκου Καγιούλη, αρχίζει το ρεπορτάζ για το αγωνιστικό κομμάτι με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας να είναι σε πρώτο πλάνο.

Στα πρώτα δημοσιεύματα που βγήκαν γίνονται αναφορές σε δύο ονόματα προπονητών που φαίνεται να απασχολούν τους “κυανέρυθρους” στην διάδοχη κατάσταση μετά τον Βαγγέλη Μπρισίμη που ήταν ο τελευταίος που κάθισε στον πάγκο την περασμένη σεζόν μετά τους Καλογιάννη και Θεοδοσιάδη. Το πρώτο είναι αυτό του Ανδρέα Παντζιαρά, τον οποίο τα Τρίκαλα αντιμετώπισαν δύο σεζόν πίσω όταν ο συγκεκριμένος κόουτς ήταν στον πάγκο του Τηλυκράτη Λευκάδας. Μάλιστα “έγραψε” την ιστορική επιτυχία για την ομάδα κατακτώντας το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε εκείνον τον όμιλο και κερδίζοντας την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ 2.

Στο βιογραφικό του Παντζιαρά έχει τις εξής ομάδες: Πυρσός Γρεβενών, Οδυσσέας Αναγέννησης, Τηλυκράτης Λευκάδας, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανσερραϊκός, Δόξα Δράμας, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Άρης Παλαιοχωρίου, Μακεδονικός, Πλατανιά, Απόλλωνα Πόντου και Χανιώτη.

Πηγή φωτογραφίας: goaltrikala.gr

Το άλλο όνομα είναι εκείνο του Γιώργου Τυριακίδη, ο οποίος συνδέεται και με τον Νίκο Σαμολαδά, που αναμένεται να επιστρέψει στον ΑΟΤ, ως τεχνικός διευθυντής, μετά το πέρασμά του επί της διοίκησης Αϊβάζογλου. Οι δυο τους συνεργάστηκαν την περασμένη σεζόν στην Αναγέννηση Καρδίτσας σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ 2. Μάλιστα στο πρώτο μισό της σεζόν η ΑΣΑ τα είχε πάει περίφημα, ωστόσο ο δεύτερος γύρος δεν είχε την ανάλογη συνέχεια κι έτσι η ολική κάθοδος την οδήγησε στον υποβιβασμό, στην Γ’ Εθνική με τον Τυριακίδη να αποχωρεί με το πέρας των αγωνιστικών των Πλέι Άουτ.

Ο 59χρονος τεχνικός πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπονητικής του καριέρας στον Αλμωπό Αριδαίας, όπου από το την σεζόν 2014-2015 από την 1η Ερασιτεχνική κατηγορία της Πέλλας ήταν στον τιμόνι στις συνεχόμενες επιτυχίες και τις ανόδους μέχρι την Σούπερ Λιγκ 2.

Πηγή φωτογραφίας: karditsasport.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!