ΑΟ Τρίκαλα: Ραγδαίες εξελίξεις μετά το Κύπελλο – Έφυγε από την προπόνηση ο Μάικ Σνούι – Πάει για αλλαγή στον πάγκο

Το ότι οι προπονητές αλλάζουν κάθε σεζόν σαν τα πουκάμισα στον ΑΟ Τρίκαλα το ξέραμε, και όπως φαίνεται άλλη μια φορά οδεύουμε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο ο ΑΟΤ κατάφερε να πρωτοτυπήσει ξανά με τον ιδιαίτερο τρόπο που αποχώρησε ο Ολλανδός προπονητής.

Το γυαλί άρχισε να ραγίζει με την εικόνα της ομάδας στα δύο επίσημα ματς για το Κύπελλο, στο Στάδιο. Και όσο και να μην ήταν ξεκάθαρο, λόγω της νίκης στο πρώτο παιχνίδι με την Θύελλα Πατρών (σ.σ. ομάδα Α’ Τοπικού που δεν μπόρεσε να τιμωρήσει τα λάθη του ΑΟΤ), η ήττα με 1-3 και ο αποκλεισμός από τον Παναργειακό, αλλά κυρίως η εκ νέου άσχημη εικόνα, την περασμένη Κυριακή, έφερε ντόμινο εξελίξεων.

Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγω για θορύβηση της διοίκησης από την εικόνα των “κυανέρυθρων”, όμως έβγαινε και στήριξη από πλευράς του πρόεδρου κ. Καγιούλη στο πρόσωπο του Μάικ Σνούι.

Το αποκορύφωμα ήταν στην χθεσινή προπόνηση (Δευτέρα) όπου ο Ολλανδός καθοδήγησε κανονικά την ομάδα και κατά την διάρκεια της αποθεραπείας αποχώρησε με το αυτοκίνητό του, χωρίς να καταλάβει κανείς τον λόγο. Έτσι τα σενάρια περί αποχώρησης φούντωσαν ακόμη περισσότερο.

Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Τετάρτης, διότι η ομάδα έχει ρεπό σήμερα, αλλά το πιο πιθανό είναι να αναλάβει ο Νίκος Μανούρας από εδώ και πέρα και ίσως να την οδηγήσει και στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής με τον Αμβρακικό εκτός έδρας.

Ένα από τα ονόματα για τον επόμενο στον πάγκο είναι αυτό του Γιώργου Τυριακίδη, ο οποίος πέρυσι βρισκόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στην Σούπερ Λιγκ 2 και συνεργάστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν με τον νυν τεχνικό διευθυντή του ΑΟΤ, Νίκο Σαμολαδά.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!