ΑΟ Τρίκαλα: Πολύ θετικά δείγματα στο 3ο φιλικό

Αρχίζει να ανεβάζει στροφές και να δείχνει έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων ο ΑΟ Τρίκαλα, κάνοντας μια καλή εμφάνιση στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας, απέναντι στον Αστέρα Σταυρού, τον οποίο κέρδισε με 0-2.

Με τον Νίκο Μανούρα να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή, αφού ο Μάικ Σνούι βρισκόταν στην Ολλανδία, ο “κυανέρυθροι”, στον πρώτο φιλικό με ομάδα από την Γ’ Εθνική κατάφερε πάρει την νίκη στο Λιανοκλάδι, αλλά το πιο σημαντικό, πέρα από το αποτέλεσμα, να βγάλει αρκετή από την δουλειά που γίνεται ως τώρα στις προπονήσεις.

Ο Νίκος Σκόνδρας μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ, ενώ το τελικό 0-2 έγραψε ο Λουκάς στο 38′.

Σε μία εβδομάδα (Κυριακή 08/09) θα ξεκινήσουν τα επίσημα ματς για τον ΑΟΤ, με το παιχνίδι στο στάδιο, όπου θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Πατρών και θα είναι το φαβορί, κάτι που πρέπει να επιβεβαιώσει ώστε να πάρει την πρόκριση από τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μέχρι τότε έχει προγραμματιστεί άλλο ένα φιλικό με την Ανθούπολη στην Λάρισα, την Τετάρτη, για να τσεκαριστεί κι εκεί η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΤ για το φιλικό με τον Αστέρα Σταυρού:

Το 3ο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε η ομάδα μας που επικράτησε με 0-2 του Αστέρα Σταυρού σε ματς που διεξήχθη στο Λιανοκλάδι. Ο Νίκος Σκόνδρας πέτυχε στο 3′ το 0-1 ενώ στο 38′ ο Λουκάς με ασύλληπτο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Να σημειωθεί πως χρεη προπονητή εκτέλεσε ο άμεσος συνεργάτης του Μάικ Σνούι, Νίκος Μανούρας καθώς ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Η σύνθεση του ΑΟ Τρίκαλα: Γκέκας, Ισαακίδης, Σκόνδρας Ι., Σκούπρας, Πατρώνης, Σίνγκ, Κωστόπουλος, Λουκάς, Αλεξίου, Σαμαντάς, Σκόνδρας Ν.
Έπαιξαν και οι: Λαζαρίνας, Μάγγος, Κατσαντώνης, Αμπτελάχ, Μπραντίτσας,Μαγκούτης, Βλέτσας, Στεφάνου, Μπέκας,Νταβώνης, Μπάγιας.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!