ΑΟ Τρίκαλα: Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις από τα πρώτα βιολιά

Η έναρξη του σχεδιασμού για την νέα σεζόν, στον ΑΟ Τρίκαλα, είναι γεγονός και μετά την συμφωνία με τον Ολλανδό προπονητή, Μάικ Σνόι ξεκίνησαν οι κινήσεις ώστε να διατηρηθούν οι βασικοί ποδοσφαιριστές της περσινής σεζόν, αρχής γενομένης από τον πρώτο σκόρερ και τον ηγέτη στην άμυνα.

Τα αδέρφια Σκόνδρα λοιπόν θα συνεχίσουν να φοράνε τα “κυανέρυθρα” και την ερχόμενη σεζόν, αφού έδωσαν τα χέρια με την διοίκηση και παρά τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν για να αποχωρήσουν θα βρίσκονται και πάλι στο ρόστερ.

Ο Νίκος Σκόνδρας ήταν για ακόμα μία χρονιά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και μετά την Φήκη επέστρεψε πέρυσι στον ΑΟ Τρίκαλα. Αγωνιζόμενος σχεδόν σε όλα τα ματς της σεζόν και σίγουρα σε όλα τα κρίσιμα, σε 34 αγωνιστικές στην Γ’ Εθνική βρήκε δίχτυα 13 φόρες (άλλη μια σεζόν με πάνω από 10), ενώ έγραψε και ιστορία κατακτώντας άλλο ένα Κύπελλο ΕΠΣΤ, το τέταρτο συνεχόμενο (1 με τα Μετέωρα και 2 με την Φήκη) πετυχαίνοντας γκολ σε όλους του τελικούς.

Από την άλλη ο πολύπειρος Γιάννης Σκόνδρας, διεθνής και με συμμετοχές στο κορυφαίο επίπεδο σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος, θα συνεχίσει να ηγείται της άμυνας του ΑΟ Τρίκαλα και την επόμενη σεζόν. Και αυτός ακολούθησε την ίδια πορεία με τον αδερφό του, ερχόμενος πέρυσι από την Φήκη, αγωνίστηκε βασικός σχεδόν σε όλα τα ματς και σήκωσε το Κύπελλο ΕΠΣΤ για δεύτερη σερί φορά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Σκόνδρα.
Ο έμπειρος Τρικαλινός θα αποτελέσει και φέτος βαρόμετρο στην γραμμή κρούσης της ομάδας.
Νίκο ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!”

“Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΊΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 34χρονο αμυντικό Γιάννη Σκόνδρα.
Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για έναν από τους καλύτερους Τρικαλινούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες της Superleague (ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Λαμία) αλλά και την Σκωτία(ΧΆΜΙΛΤΟΝ).
Γιάννη σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!