ΑΟ Τρίκαλα: Κλείνει τον αριστερό μπακ Σινγκ – Έτοιμος και για “χτύπημα” από Ολλανδία

Οι τελευταίες κινήσεις που θα γίνουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα, φαίνεται να είναι με ποδοσφαιριστές με ξένα ονόματα.

Η ομάδα του Μάικ Σνούι είναι έτοιμη να υπογράψει τον Gurjinder Singh (Γκουρζίντερ Σινγκ), ο οποίος είναι 27 ετών και, ο Ολλανδός τεχνικός έχει καταλήξει σε αυτών για την θέση του αριστερού μπακ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στην Ελλάδα, με γονείς από την Ινδία και έχει την ελληνική υπηκοότητα.

Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της χώρας μας, ενώ έχει παραστάσεις και εμπειρία από το μεγαλύτερο επίπεδο. Ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και στην συνέχεια, μετακόμισε στην Ιταλία, στα τμήματα υποδομών της Έμπολι. Ένα χρόνο μετά επέστρεψε στη χώρα μας για λογαριασμό του Πλατανιά, αγωνιζόμενος σε 12 ματς στη Super League (2017-19). Ακολούθως, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ., όπου και έμεινε συνολικά για 2,5 σεζον στη Γ’ Εθνική.

Από την περίοδο 2020-21 αγωνίστηκε στη Super League 2, αρχικά στον Ιωνικό (10 ματς), μετέπειτα στον Διαγόρα Ρόδου, όπου μέτρησε 33 συμμετοχές και 4 γκολ, ακολούθησε η Προοδευτική όπου φόρεσε την βυσσινί φανέλα σε 22 αγώνες ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Αιολικό.

Από κει και πέρα, εδώ και αρκετό διάστημα στην προετοιμασία έχει ενταχθεί o Ολλανδός κεντρικός αμυντικός Waleed Aït Abdellah (Αίτ Αμπντελάχ), ο οποίος είναι 21 ετών και μετά την Φόλενταμ Κ21, αγωνίστηκε στους Ερασιτέχνες Ajax από όπου και αναμένεται να μεταγραφεί πλέον στους “κυανέρυθρους”.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!