ΑΟ Τρίκαλα: Επιστροφή για τον Τρικαλινό αμυντικό Λουκά

Τα “κυανέρυθρα” θα φορέσει ξανά ο 24χρονος Θοδωρής Λουκάς, που μετά το πέρασμα από τον Παναιγιάλειο επιστρέφει στον ΑΟΤ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως στην άμυνα, ωστόσο μπορεί να δώσει λύσεις και στην μεσαία γραμμή και στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει σημειώσει πολλές συμμετοχές και σε μεγάλες κατηγορίες, όπως στην Super League 2 (27) και στην Γ’ Εθνική (πάνω από 70).

Στην περιοχή μας ο τρικαλινός στόπερ, ξεκίνησε από την ΑΕΤ, και στην συνέχεια αγωνίστηκε και στον ΑΣ Μετέωρα. Πέρα από τον Παναιγιάλειο και την ΑΕΚ σε επίπεδο ακαδημιών, οι υπόλοιποι σταθμοί ήταν στην Θεσσαλία, σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Αλμυρό και Απόλλων Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΟ ΤΡΊΚΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Τρικαλινού αμυντικού μέσου Θοδωρή Λουκά. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής (22/9/1999) μετράει 28 συμμετοχές στην Super League 2 (Απόλλων Λάρισας) και περισσότερες από 70 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στη μεσαία γραμμή.
Ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕ Τρικάλων στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ ακολούθησε ο Α.Σ. Μετέωρα, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Γ.Σ. Αλμυρού , ο Απόλλων Λάρισας, ο ΑΟΤ και ο Παναιγιάλειος.
Θοδωρή σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!