ΑΟ Τρίκαλα: Επίσημα Αμπντελάχ και Βλέτσας στα “κυανέρυθρα”

Δύο ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν την προετοιμασία της ομάδας σχεδόν από το πρώτο στάδιο, ανακοινώθηκαν επίσημα από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο πρώτος είναι ο Ολλανδός, 21χρονος κεντρικός αμυντικός Αΐτ Αμπντελάχ, που μπορεί να αγωνιστεί και στην μεσαία γραμμή και αφήνει για πρώτη φορά την πατρίδα του για την τρικαλινή ομάδα. Τελευταίες παρουσίες είχε γράψει με τους Ajax Amateurs.

Από την άλλη ο 19χρονος Γιάννης Βλέτσας, είχε έρθει στο προσκήνιο με την συμμετοχή του στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του ΑΟΤ με τον Ηρακλή Λάρισας, εκτός έδρας και πλέον είναι επίσημο ότι θα βρίσκεται από την νέα σεζόν στου κυανέρυθρους. Προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννενα και αγωνίζεται στις θέσεις των εξτρέμ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου ποδοσφαιριστή Γιάννη Βλέτσα. Είναι γεννημένος στις 20/4/2005 αγωνίζεται στις δύο πτέρυγες της επίθεσης και προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον οποίο αγωνίστηκε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα. Γιάννη σε καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες

Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Waleed Ait Abdellax. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 10/6/2003, αγωνίζεται τόσο στην μεσαία γραμμή όσο και ως κεντρικός αμυντικός και προέρχεται από την Ajax Amateurs, ενώ έχει αγωνιστεί και στις ομάδες FC Volendam, RKAV U19 και EVC.
Βαλίντ σε καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!